![]() |
|
Зошто жените се шминкаат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 20> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Da ne treba i nebanjata da te toleriram ? Ma ima da te onadam taka da ke svetis, da ne moras sijalica da palis
Изменето од zbunet - 01.Септември.2007 во 22:54 |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Da ja istaknat svojata ubavina,nekoja se shminka da pokrie
toa shto misli deka ne e ubavo,nekoja se shminka da bide najubava na svet,nekoja da se napravi postara,nekoja pomlada... Ima...razni.... |
|||
![]() |
|||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
||
ZA DA TROSAT PARI
![]() |
|||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
za da se razubavat, ama za zal nekogas se oruznuvaat
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
Srni4kA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() beautiful_girl Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
||
За да бидат убави
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ako bides takva kakva te zasakav, moze i ke se zeeme |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
za da privlecat vnimanie kaj maskite ... malku e grubo kazano ... ama porano pred da postoi ORIFLAME ... zenite upotrebuvale kapinki, dudinki i slicno ... kako karmin ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
oriflame???? -nekako od tamu nisto ne mi se svigja, a bev do pred edna godina nesto kao menadzer...samo pudrite im se ok...
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Za da gi istaknat ubavite crti...
![]() |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
||
Za poise da gi onaduvame, oti onaka nasminkana skoro k*rvinski i mi se smeska i mi ide da ja natrtam na sred masa - t.e. takva misla mi pominuva niz glava i eden glas kako muva dosaden : - Natrti ja...gledas deka si go bara...dosta lupas gluposti...iznesi ja nadvor i rasturi ja !
- A be ti ic ne me slusas sto zboram ! - A ? - Ke te aknam pred lugevo...kaj otide so pametot ! - Kako te dupam na sred masa. - A be dosta...nenormalen eden |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
zenite se sminkat da bidat poubavi od drugite zeni
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
hahahahaahahahahahaah....
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
so se smees?
sega ti tekna deka e toa vistina abe jas vidov kako izgleda zena edinstvena vo kancelarija so mazi i zeni koi rabotat vo ista kancelarija ahhahahah razlika e ocigledna KONk*rENCIJAAAAAAAAAAA SESTROOOOOOOOOOOOOO |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
sminkanjeto ja ima istata uloga kako slicot ... dekolteto ... nylon_licra ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |