|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 45678 137> |
Автор | |
Кршикоска
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АААУуууууу еве веќе 2 дена кукичкава ни е празна...
Сам сум... шмрц, шмрц...
Кај сте бе другарчиња???? Ами и газдава ни го немат многу време.....А зима идат , ќе замрзниме, немаме дрва... а и од јадење имам уше само корка заседан леб, три парчиња салама изгрицкана и кора од портокал... Кој ке ми донесе за јадење и за огрев???
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto vikas da ti napravime edna skara tebe? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Кршикоска
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJJJJJ pa nemat problem... samo ke go pokanime i zbunet.... Абе го немат нешо во последно време, да не е преселен????
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ha ! Koj se osmeli da pomisli deka me nema !
- Ej, poleka so kamionot...mi gi unisti cvekinjata...tuka, be ! - Rastovari gi trupovite za ogrev...ne be u bazenot !...bam...mata...upava ! - Pomorandzite i ananasot u zadniot del...a be ne!..toa e wc ! Emisijata se prekinuva poradi tehnicki problemi ( dur da go zakopam aslakov sto go najmiv so preporaka na edna koja sega se kezi ) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O' mudrecu dreven,
na ovie himalajski planini, stojam pred tebe, onaka, kako na son koga me vikna i koga mislev deka del si od fantaziskite gluposti, moi. Kazi mi zosto tuka sum, dur vetrot bubrezi mi ispituva, onoj sto tebe ne te dopira. - Tuka si zosto nisto da go izmeni toa ne moze ! Dali poigruvas so mene, koga glas slusam, a usnite miruvaat, dali za celta moja znaes, za onaa sto nisto ne znam, a za nea postojam ? - Bogatstvoto realno ne e, a tamu mestoto ne ti e. Za moite obidi naprazni, dali znaes, za istrazuvanja macni, kade nikoj ne bara? - Vistinata nameneta za tebe, samo, ke ja dobies, koga seedno ke ti bidne. Oci zatvoreni kako vrata, a nadvor vodicot me cekase . . . |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od senesto zavrsno bidna,
od zbidnuvanjata samo eho ostana, a od toa sto ostana da se spodeli ne moze, zosto cenata na slobodata so molkot se meri. |
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se bunam...temava jas ja otvoriv
i toa so ke go podaram, mi go kradat a sega, malku zbunetost.... kolku e: 1+1=? odgovorete na prasanjeto stavajki se vo koza ili od gledna tocka (ako poveke ljubite da recete taka) na: 1' Branko Crvenkovski 2' Nikola Gruevski 3' Mona Liza 4' Zbunet i 5' Bruce Willis !!! |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
la fille te provocira za da i obratis vnimanie...a be da ne i se svigas ?
Znaci imas zosto da si se vosh*tuvas, zenive zbesnaa po tebe Изменето од zbunet - 05.Септември.2007 во 23:42 |
|
ТатаБрада
Сениор Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПО МЕНЕ???!!!
абре кажи нешо денојве шо се дешаваше во кукава/???
ама не поетично.....
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be zbunet, tatabrada e da go grabnes i da begas, ama jas ne mozam da go grabam, posle ke me baraat preku interpol za kidnapiranje
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
str8up e avtor na temava, a ti go rckas taka da mu go odzema avtorskoto pravo za da se zali kaj tebe, a ti ke mu reces : - Aj da se razbereme preku LP , pa posle da se vidite oti navodno ne ste se dorazbrale, apa posle i toa malku ke vi bide pa ke . . .
Nie znaeme ! |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Kukicka moja mila i ...uuuu, ama e cista...miris na ruzmarin...znaci zeznatava svarno bila domakinka. Ednas i ja da pogodam...iiii...zamisli da mu go ostaev klucot na tatabrada...po cel den ke koese...kukava kovacnica ke ja storese.
- Da gi trgnam zavesive malku svetlina da uleta...e...koj se onia dvojca sto se matkaat niz sumickata...da be...cekaj dvogledot da go zemam...baraat nesto niz grmuskite...moze zagubile nesto...cek,cek...iiii...tatabrada i la fille...iii...kebe nosat...zosto li im e ? - Eeeee, od ovoj tatabrada derman da se nemalo...eve... ja laze nesto i pokazuva nakaj najgustata grmuska...pazi mori ! E, e, e ... si vlegoa so se kebeto... - Koj e ovoj pa sto ceka nekogo kaj garazata...str8up ...ma ne e valjda...aaa eve ide blueplayer...sigurno nea ja ceka...uuu...ama e luta...go fati za gusa...ajdee...izgleda ne ja cekal nejze...go naebal... pljaaaaas ! Iiii do ovde se slusna...ama mu ja zalepi...mu vikam ja begaj od takvi nervozni...vidi ja pa ovaa uste go mava...a eve go i brza gi dvoi...hahahaha...ne moze da ja sovlada...ovoj pa brza sve kisne u toa garazata...a mi nema spomnato deka e avtomehanicar...a znam deka pocna mnogu da se matka u "veroispovest"...da ne prai crkva vnatre kako Vraniskovski...? Vrata se otvara...krijam nabrzina dvogledot...ajj...padna u akvariumot. Tri-cetri knizni kesi so hrana i megu niv pramen od zenska kosa. - Se vrati ! Gi spusti kesite na masata i me gusna. Si pomisliv: - Taman mislev da si zemam nekoe milenice za da ima koj da mi se raduva koga ke se vratam. Miris na sveza pomorandza i nemirnonasmeani oci na zeznata. Go upivase sekoj moj zbor dodeka go piveme kafeto, dodeka od sekoj nejzin pogled nesto goliclivo mi lazese po kicmata proprateno so prijatna toplina kako od sampanjsko. Koga sakase da mi go dade klucot, go vrativ vo nejzinata meka dlanka kako pamuk so ubedliv pogled. Ne se pobuni. Ja isprativ do vratata od dvorot zaedno so zalezot na sonceto kade dolgo stoev uzivajki vo gletkata ne obrnuvajki vnimanie na toa nesto sto mi ja lizese rakata. - Crn jarec ! Is..is...od tuka...be...od kaj se najde ovde...cibu ! Okolu vrat vrzano kartonce so tekst ukraseno so religijski motivi. Od druzinata na veroispovest ! Osvesti se momce i pokaj se oti vakva sudbina te ceka ! Demek jarec ke stanam. Go vrzav za drvoto i mu turiv kofa so voda so namera da go pisam u oglas. Dosta mi bese, umorot me sovlada, se zamiv i kako me mrzese da gi oblakam pizamite skroz gol si legnav. Arno ama, vo krevetot ne bev sam ! Ripnav kako poparen. - Mona ! Sto baras mori tuka ! - Pa ti mi rece dokolku sum u bezveza raspolozenie deka ke me gusnes, a ja te drzam... smrc...za zbor... - Da, ama zosto si gola ?! - A ti zosto si gol ? - Oti mi e zesko ! - E pa i mene - Dobro...aj...prespij...ama da ne ti prejde ova u navika. Mi go zavrte goliot grb i pocna da hrci. Mene sonot mi izbega i cela nok oko ne zatvoriv . . . |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаххаха
го читав текстот и таман си викам, фала Богу, ме нема спомнато....и....кога гледам , малееее еј збунет свака ти час, еве јас сега станав од спање, па ке се спремам уште пола саат за работа. Ти види зачисти по дома оти може викендов ке ти дојдам на гости |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |