IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 108109110111112 231>
Автор
Порака
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:07
Туку, ај да одам да спијам сега
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:09
Bobs , tebe ne mozeme da ti se lutime намигнувањеголемо%20гушкањељубов  Neli decki ? Ili mozeme ?газење%20од%20смеење

Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:12
More da vidis kako mozaaaam лутина

Ova mu e vtor pat (ako ne bile povece a da ne znam) ... aj prviot bese guzva a znae deka jas ne sakam mnogu haosi (so astronomite) ... ama znae i deka kokino mi e slaba tocka лутина
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:18
Originally posted by bobicar1 bobicar1 напиша:

Тешка дилема беше направена баш во моментите кога се дискутираше околу одењето за кокино.
Башка Сања знаеше, но рече дека ќе оди за Софија и не ни го даваше 10-22 а Жарко се откажа некаде околу 03:00 сабалево

Pa Bobi nemozev da vi go dadam zosto ne znaev kade ke odite i kolku ke se zadrzuvate.Se spomnuvase Mariovo,Ovce pole,nekakvi ezera i sl.
A jas sekako deka ke odam uste malku,ne sum kazala zaludno збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:19
Mene mi dolzi za Kozjak . Trebase da odime vikendot koga bese Lesok . "Nina aj vo Lesok , Kozjak ne ni bega " I stvarno ne bega ama da pojdevme тагагазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:21
Nesto prebaruvav po net , ste cule za Malovista , Bitolsko . Seloto e na Baba na nekoi 1100 m nadmorska , epten mi fati oko , ima arhitektura nevidena . Mozna sledna destinacija ? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:21
More so pozarive veke nisto ne se znae збунетост .Idi i ne mu ja misli збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:23
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Nesto prebaruvav po net , ste cule za Malovista , Bitolsko . Seloto e na Baba na nekoi 1100 m nadmorska , epten mi fati oko , ima arhitektura nevidena . Mozna sledna destinacija ? 

Hm kade e potocno?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:29
Na patot od Bitola nakaj Resen ima edna raskrsnica (klucka ), se isklucuvas za selo Kazani i prodolzuvas vo planina nagore . Majka mi sluzbeno vo edna prilika bese tamu mi go zborese seloto ama tek sega gi povrzav rabotite збунетост. Ke probam da ti pratam link . 
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 10:33
http://www.malovishta-eke.org.mk/index.htm

Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 11:01
Originally posted by MissMurder MissMurder напиша:

Originally posted by bobicar1 bobicar1 напиша:

Добар ден и од мене
Само што се вративме со докторот од Кокино    

separatistiiiiiii

уаааа сепаратисти!!!
не ви е срам? голема%20насмевка
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 11:03
Добро утро на сите! (со исклучок на поедини сепратисти)
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 11:13
Сепаратистите спијат хахахахахаха . газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 13:43
сршено%20срце uaaaaaa

(ne deka ke dojdev da znaev, ama sepak UAAAAAAAAгазење%20од%20смеење)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 108109110111112 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.