|
Танушевци вчера и денес? |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | ||
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Директорот на Агенцијата за разузнавање поднесе оставка! Кабинетот на Наумов преку соопштение објасни дека тој нема да биде
повеќе во можност да ја врши оваа функција поради лични причини. Како
главни се наведуваат обврските околу неговото натамошно научно
доусовршување, како и поради преземање на некои идни работни ангажмани
кои се неспоиви со вршењето на функцијата директор на Агенцијата за
разузнавање. МВР не коментира! ___________________________________________________________ Koj e vo pravo?! 1. Agencijata za razuznavanje, 2. Lazar Elenovski, ili 3. MVR, koe mudro molci??????? |
||
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ti nesto pratis nastani i seriozen si? Voopsto ne mi zvucis a i ne te citam taka! Pozdrav Изменето од moira - 31.Август.2007 во 03:32 |
||
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Agencijata si ja duvna znaci Brane oddaleku se ograduva od nastanite sto ke se slucat,
2. Lazar Elenovski pojma nema sto se slucuva na terenot bidejki sluzbata za razuznavanje i bezbednost mu e rasturena (totalka), 3. MVR znae so sigurnost Ama site cekaat nekoj da dojde od strana i toj da go resi slucajot - MALO MORGEN FOSTEN Orlov |
||
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa taka e bre VIZANTEL ti predhodno si zasluzi i sega devojcevo ke te jade vaka a sto si mislese ti ke ti prosti. MOIRA ako dades eden za tebe svojstven komentar za temava imas castenje od mene. |
||
VIZANTEL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
драга колешке, Си ги побркала лончињата. Ме заменуеш со никој друг. Но, оправдано, во оваа ветрометина може и да се погреши. |
||
|
||
VIZANTEL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се е така. Сведоци нема. Очевидци колку сакаш. |
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во 1997година, шипоите имаа кинеско оружје и по нешто Југословенско. Додека ДЕНЕС имаат софистицирано и плус оноа другоно кое во акцијата (согласно рамковниот договор) за разоружување им го донесоа американците.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледам доста мирно- временски јунаци македонија има. Де баш би сакал да видам кој се ке дојде од овие кои почнале и список да прават. Ми се чини дека списокот го прават за заеднички да бегаат со политичарине. Само би сакал да знам која партија стои зад нив?!
|
||
|
||
Nikolinka
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со оглед на ситуасијата не гледам разлика попмеѓу Танушевци вчера или денес
Мислам дека историјта се навраќа пак, само се надевам дека сега ќе средат работите кои не се завршија во 2001 |
||
Лазиќ
|
||
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto se sekiras bre gazda Orlov neka imaat sto sakaat Nie si go imame nasiot Vukovarski koj partal ke gi napravi. Covekot od site vo Makedonija ima najgolemo i najjako iskustvo???.
|
||
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema da se sredat dodeka ne se izbrkat poedinci od vitalnite funkcii za ovaa problematika, Istite i togas vozea nazad namesto napred a se gleda deka pak pocnuvaat da ja peat starata proverena pesna. Da ne gi imenuvam, ama da pogledneme vo armijata pa moze ke ni tekne.
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој само преку НШ на АПК(тој е намерно поставен од екс лидерот на СБиР по непотистички пат- внук му е) да ја гледаш армијата. Исто не ја гледај и преку некгашниот СБиР и не преку екс лидерот на секторот знаеш оној шверцерот со оружјето, ај де, де оној од крњево како се викаше. Демек недопирлив бил оти се здружил со Тито Петковски и сите криминалци од МО. Се додека во МО владеат склеротичните пензионери кои уместо дома кревет си имаат донесено во Домот на АРМ во Скопје. Екс лидерот во пролетта 2006 година на Рашче преговараше со Чакала. Значи: СДСМ и неговиот мутиран дел НСДП здружено ја играат играта со ДУИ, против сопствениот народ. |
||
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да. Само да не е ПОТЕРНИЦАТА од Хрватска по него и да ми простиш на израз да нема газ. Ама штом има газ лесно ќе го смират и него и шефот му. И, НАС ДВАЈЦА, со некои килави генерали пак на чело, а после демек други се бореле. Само дај боже, еднаш веќе нека почне. Па, нека е со среќа. |
||
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=248241
http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=248243 http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=252862 http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=252863 |
||
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |