|
Кога лошите спомени од минато навираат |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се извинувам ако погрешив а за тоа дека ги испревртувам работите и дека разубедувам грешиш. Јас само сакав да ти укажам од каде почнува проблемот. И се додека сама не откриеш од каде почнува проблемот нема да бидеш способна за нова врска. Не може впечатоците од старата врска да ги носиш со себе во новата било да се тие лоши или добри. А кога ке согледаш од каде почнува проблемот полесно се решава и мислам дека е многу храбро од тебе што си му кажала на сегашниот меѓутоа требаше самата да процениш пред да му кажиш дали е тој способен да се носи со овој твој проблем а не потоа да се прашуваш дали те сватил правилно или не. Значи јас ти дадов само совет на прашањето што го постави на почетокот, цитирам.... и што сега??? како понатаму???....а мислам и дека мојот совет е добар бидејќи и јас го имав истиот проблем и се дури додека не му погледнав на проблемот во очи не можев да го разрешам. И јас бев сигурен во себе меѓутоа секогаш има едно мало ...ако
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe problemot pocnuva od tamu deka jas sum samo isfustrirana....a toa ne pominuva so vrskata. ti rekov ne sakam da te navredam, sepak fala za sovetot, ama iskreno, tvrdam deka si greska vo vrska so toa deka seuste custvuvam nesto za nego.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не почнува проблемот од тоа што си исфустрирана туку малку поназад ... зошто си исфустрирана и што е тоа што те наведува на такви мисли
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne e fer da zborime ovde za toa ...sepak e javna tema...ako nesto poveke te intereseira pisi lp, ne deka krijam od decko mi, taman rabota, radi drugi pricini....
|
|
|
|
zajkoo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овде прекинувам зошто ке замини темата во погрешна насока а и веќе кога си му кажала на дечкото и ако вистински те сака подобро е заедно да го решите проблемот бидејќи во спротивно нема иднина за вас
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok..... |
|
|
|
Lora
Нов член Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene sega mi se slucuva istoto... Noviot decko e prekrasen no seuste sonuvam kako bivsiot me prevaril,zaebal..i red drugi raboti na koi ne sakam da se sekavam a mi naviraat kako prisilni misli.. Dolgo razmisluvav zosto toa e taka. Prebaruvajki dlaboko vo mene sfativ deka seuste ne sum si prostila kako mozev da bidam so takov kreten i da se povreduvam sebe si. |
|
Lora
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer, знаеш, сништата и мислите кои те оптоваруваат, може само те предупредуваат, како ти било пред тоа, а како ти е сега.
мозокот мора да направи темелна анализа на ситуациите, предходна и сегашна, работата му е таква. тоа што од предходната ситуација ти се јавуваат само лоши спомени е доволен доказ да разбереш дека оваа ситуација е некако подобра. а ако сакаш да не се заморуваш со тие мисли, само оптовари го мозокот со секаква друга занимација и не му давај простор за вртење во круг. дружи се интензивно со другарки, пријателки, комшивки и одмори го малку мозокот со релаксирачки муабети. или почни со крстозбори и секакви загатки и мозгалки. знаеш во секоја врска доаѓа до релаксација на страстите, т.е. до отрезнување и прашање, што понатаму? ако е тоа во прашање, само ќе си поставите нова цел, од првичната, која нормално била целосно освојување на довербата на партнерот и ќе продолжите со остварување на истата! совет до str8up, ако девојката е искрена, што можеш да бараш повеќе од неа? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dogi fala sto me razbirasa drugo i ne ocekuvav od tebe osven dame razberes. (uste koga se prikluciv na pocetokot na forumov bese tuka za mene), vo pravo si celosno. No jas za zal ne mozam da go optovaruvam mozokot so kafe moabeti mozam samo so rabota posto vremeto mi pominuva samo vo rabota.....fala ti uste ednas...
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ja te razbiram
|
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogash ne se vrti nazad,
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoe vrtelje nazad e loso.
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne ama nekoi raboti koi se del od nas ne mozeme da gi upravuvame....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |