IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 162163164165166 473>
Автор
Порака
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2007 во 00:35
Ми фали слободно време, ми фали смеење, ми фали уживање ми фали среќно поминат ден без нервирање, ми фали некој кој ќе ме утеши, ми фали најдобра друарка, ми фали дечко,ми фали добарклас, ми фали добра  класна, ми фали некој што ќе ме советува што да правам, ми фали рамо за плачење, ми фали некој што ќе ми го среди компјутерот,ми фали некој што ќе се грижи за мене, ми фали некој што ќе ми каже Те Сакам или Ми Фалиш, ми фали скијањето, ми фали снег, ми фали море, ми фали одењето во waterland, ми фали една доооолга прошетка, ми фали една другарка, ми фалат пари, ми фали гимнастиката, ми фалат старите времиња, ми фали добар сон, ми фали морското прасе, ми фали чашата, ми фали гушкање,  ми фалат бакнежи, ми фали неговата насмевка, ми фали неговиот поглед, ми фали времето поминато со бившиот, ми фали љубов....... има тоооооолку многу работи што ми фалат, ова е само дел...... воздивнување
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
*iki* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Август.2007
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *iki* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2007 во 01:22
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Ми фали слободно време, ми фали смеење, ми фали уживање ми фали среќно поминат ден без нервирање, ми фали некој кој ќе ме утеши, ми фали најдобра друарка, ми фали дечко,ми фали добарклас, ми фали добра  класна, ми фали некој што ќе ме советува што да правам, ми фали рамо за плачење, ми фали некој што ќе ми го среди компјутерот,ми фали некој што ќе се грижи за мене, ми фали некој што ќе ми каже Те Сакам или Ми Фалиш, ми фали скијањето, ми фали снег, ми фали море, ми фали одењето во waterland, ми фали една доооолга прошетка, ми фали една другарка, ми фалат пари, ми фали гимнастиката, ми фалат старите времиња, ми фали добар сон, ми фали морското прасе, ми фали чашата, ми фали гушкање,  ми фалат бакнежи, ми фали неговата насмевка, ми фали неговиот поглед, ми фали времето поминато со бившиот, ми фали љубов....... има тоооооолку многу работи што ми фалат, ова е само дел...... воздивнување
STO BESE TOA
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2007 во 01:23
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

мило што се однесува до другарството и до сите работи поврзани со него....тука сум за тебенамигнување
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2007 во 15:16
Фала мило големо%20гушкање
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 00:51
Originally posted by brza brza напиша:

my dear,dear,....Deer-che
тагаголемо%20гушкањетага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 07:40
mi faliiiiiiiiiiiiiiтага
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 02:20
ми фали среката што ми ја давашесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срце
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
rashela Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2007
Поени: 2138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rashela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 09:39
mi nedostiga mojata drugarkaтагаголемо%20гушкање
OPUSHTI SE I UZIVAJ
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:44
Ми фали мале4ка сакам да е до мене големо%20гушкањеголемо%20гушкањељубовцрвенеење
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 16:17
nekoj ....
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 23:28
Одредени личности и тоа многу тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 00:43
Наталија големо%20гушкање
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 00:44
хелоу миличко кисче, не сум те видела 100 год големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 00:53
Ни ја тебееее, еј ако доаѓаш на кајгана собиранкава сега, ќе се видимее намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 162163164165166 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.