IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Те Сакам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Те Сакам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 62>
Автор
Порака
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 14:55
често го кажував ова онака, ко добар ден, автоматски, без да го мислам вистински...
сега внимавам и да го чувствувам и да го покажам па дури потоа да го кажам љубовтрепкање
Кон врв
Fifty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fifty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 18:39
Jas si go sakam kopjutero....aaajjjj aj i telefono si go sakam, da ne bide ljubomoen :)

Изменето од Fifty - 29.Август.2007 во 18:40
GGGG G UNIT :))
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2007 во 19:15
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

jas partizan...... смеење

O TI, ne sum jas partizan, a ni vardar...samo ko ke te podberam...
збунетост
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
SeXy BaBy Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Мај.2007
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SeXy BaBy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2007 во 19:46
jas si go sakam svoeto novorodence... ima samo edna nedela... si go sakam najveke na cel svet... mozebi site ovde ste osetile sto e ljubov... no nikogas ne ste osetile sto e majcina ljubov... samo da mozete da znaete kolku  e samo pojako cuvstvoto od onaa ljubov...
KOGA PRV PAT SE RODI, PRVIOT NEGOV PLAC... VO MENE SE RAZBUDI NESTO KOE NE SE OPISUVA SO ZBOROVI... GO POSAKAV CELIOT SVET, MI ZATREPERI SRCEVO.. VEKE NE MI BESE VAZNO NISTO... sAMIOT MOMENT MI DADE NADEZ ZA ZIVOTOT- KOJA I JA NEMAV BAS MNOGU.
KOGA PRV PAT GO VIDOV I DOPREV, VO PREGRATKI.... BESE TOLKU MALECKO... NEVINO.. SOLZITE RADOSNICI BEA NEIZBEZNI... sI REKOV- NIKOGAS NEMAV TOPLINA I LJUBOV OD SEMEJSTVO, NO TEBE MILO MOE KE TI JA DADAM BESKRAJNO, KE JA CUVSTVUVAS, KE JA IMAS SEKASDE OKOLU SEBE... KE NAPRAVAM DA GO POCUVSTVUVA SETO ONA ZA KOE STO JAS KOPNEEV.. A GO NEMAV
NO SEGA GO IMAM NEGO, GO SAKAM SO CELA DUSA...
SAKAM KOGA GO GUSKAM, KOGA MALITE NEGOVI RACENCA ME DOPIRAAT.... NAJMILO....
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
Кон врв
Bibi sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Август.2007
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bibi sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 10:35
mojot sin go sakam na poinakov nacin...sum sakala mnogu, sakam i sega nekogo, ama ova sto go cuvstvuvam za moeto dete e nepovtorlivo...sekogas koga ke go poglednam, se topam, se raduvam na negovite ocinja, stomace, prstinja, na sekoe vlaknence :)

Ognen, te sakam!
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 19:00
Originally posted by SeXy BaBy SeXy BaBy напиша:

jas si go sakam svoeto novorodence... ima samo edna nedela... si go sakam najveke na cel svet... mozebi site ovde ste osetile sto e ljubov... no nikogas ne ste osetile sto e majcina ljubov... samo da mozete da znaete kolku  e samo pojako cuvstvoto od onaa ljubov...
KOGA PRV PAT SE RODI, PRVIOT NEGOV PLAC... VO MENE SE RAZBUDI NESTO KOE NE SE OPISUVA SO ZBOROVI... GO POSAKAV CELIOT SVET, MI ZATREPERI SRCEVO.. VEKE NE MI BESE VAZNO NISTO... sAMIOT MOMENT MI DADE NADEZ ZA ZIVOTOT- KOJA I JA NEMAV BAS MNOGU.
KOGA PRV PAT GO VIDOV I DOPREV, VO PREGRATKI.... BESE TOLKU MALECKO... NEVINO.. SOLZITE RADOSNICI BEA NEIZBEZNI... sI REKOV- NIKOGAS NEMAV TOPLINA I LJUBOV OD SEMEJSTVO, NO TEBE MILO MOE KE TI JA DADAM BESKRAJNO, KE JA CUVSTVUVAS, KE JA IMAS SEKASDE OKOLU SEBE... KE NAPRAVAM DA GO POCUVSTVUVA SETO ONA ZA KOE STO JAS KOPNEEV.. A GO NEMAV
NO SEGA GO IMAM NEGO, GO SAKAM SO CELA DUSA...
SAKAM KOGA GO GUSKAM, KOGA MALITE NEGOVI RACENCA ME DOPIRAAT.... NAJMILO....
Cestitki za tveto novorodenceголемо%20гушкање zdravo,zivo i mirno da ti bidiбакнеж!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 19:13
I maliov mnogu mi go sakaat
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 19:37
Go znaeme toa custvo i taa majcina ljubov.
Moeto napravi eden mesec i si go sakam najpoke od cel svet isto i moeto pogolemo bebe (le papa)!
Si imam dve angelcina sto sekoj den mu kazuvam kolku gi sakam,i nikogas ne mi e dovolno a be ke si gi izedam od so mi se mili i lepotaniголемо%20гушкање!
Кон врв
maja1000 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Септември.2007
Локација: Yugoslavia
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja1000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 01:17
te sakam najmnogu na cel svet a dali ti me sakas i sto custvuvas za mene dali e toa ljubov te sakam ivan ti si mi se vo zivotot
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 01:20
lelleee,...se stopiv,...среќаизненадувањезадоволство
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja1000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 01:22
sreco moja te sakam tvojata najubava princeza    
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja1000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 01:26
ako nekoja uspee da go napise tvoeto ime na sonceto so kocka mras togas taa te saka poveke od kolku jas
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja1000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 01:28
sakam nesto
Кон врв
macas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2007
Поени: 730
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 13:36
ovde ponnaa da se izjavuvaat custva ili mene taka mi se cini?
среќаљубов
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,282 секунди.