![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 162163164165166 473> |
Автор | |||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ми фали слободно време, ми фали смеење, ми фали уживање ми фали среќно поминат ден без нервирање, ми фали некој кој ќе ме утеши, ми фали најдобра друарка, ми фали дечко,ми фали добарклас, ми фали добра класна, ми фали некој што ќе ме советува што да правам, ми фали рамо за плачење, ми фали некој што ќе ми го среди компјутерот,ми фали некој што ќе се грижи за мене, ми фали некој што ќе ми каже Те Сакам или Ми Фалиш, ми фали скијањето, ми фали снег, ми фали море, ми фали одењето во waterland, ми фали една доооолга прошетка, ми фали една другарка, ми фалат пари, ми фали гимнастиката, ми фалат старите времиња, ми фали добар сон, ми фали морското прасе, ми фали чашата, ми фали гушкање, ми фалат бакнежи, ми фали неговата насмевка, ми фали неговиот поглед, ми фали времето поминато со бившиот, ми фали љубов....... има тоооооолку многу работи што ми фалат, ова е само дел......
![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
*iki* ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
||
|
|||
![]() |
|||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
||
![]() |
|||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
Фала мило
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
||
mi faliiiiiiiiiiiiii
![]() |
|||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|||
![]() |
|||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
||
ми фали среката што ми ја даваше
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|||
![]() |
|||
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
||
mi nedostiga mojata drugarka
![]() ![]() |
|||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Ми фали мале4ка сакам да е до мене
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
||
nekoj ....
|
|||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Одредени личности и тоа многу
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Наталија
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
хелоу миличко кисче, не сум те видела 100 год
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Ни ја тебееее, еј ако доаѓаш на кајгана собиранкава сега, ќе се видимее
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 162163164165166 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |