IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 102103104105106 231>
Автор
Порака
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 17:07
Originally posted by branefatboy branefatboy напиша:

vo kicevo

brane be, pa ti kako na kraj svet da si go napravi среќа
Lesno ce ja sredime ne se sekiraj. Kazi mu na Bobi na LP i se ce ti objasni ;)
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 17:22
aj pa belki i jas ke dojdam skopje nekogas da se vidime

JOIN THE FAMILY
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 17:31
SANJA VIDI LP
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 17:34
NAZDRAVJE KAFETO, SE GLEDAME VECER VO MS. SE NADEVAM MIRE I TEBE KE TE PUSTAT. големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
A I PATO MASOVNO DA GO PRAVIMEголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
 A STO NI BESE MUABETOT? KAFE KE VARI LI NEKOJ?
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 18:11
Originally posted by jane971 jane971 напиша:

SANJA VIDI LP

Vidov,...ama izgleda kasno збунетост ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 18:44
ee me stavil nekoj na sajt

JOIN THE FAMILY
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 18:44
sanja ja staviv onaa slikana so mi preporaca
ja vide
JOIN THE FAMILY
Кон врв
dimo Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2006
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 19:07
Mozebi nekoj ke bide razocaran od toa sto Zoran si odi , no iskreno dobro e toa sto si odi zatoa sto ke moze konecno da vidime nekoja slika i da procitame komentar od nego

Krivo mi e sto nema da mozam da bidam tamu, isto taka i da se pozdrav so nego

Vi posauvam ubavo da si pominete vo MS!
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 19:11
Dimo , kako e covece , se snaogas ? Golem pozdrav големо%20гушкање
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 19:13
Originally posted by stariot stariot напиша:

Inaku i jas naskoro stanuvam clen na FotoAkcija, ako me prifatite, sekako 

Pred ne taka odamna koga go postaviv istoto prasanje Bobi mi rece " kolku sme poveke , posilni sme " .  Toplo dobredojde .големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 19:27
Originally posted by branefatboy branefatboy напиша:

sanja ja staviv onaa slikana so mi preporaca
ja vide

Da vidov i ti pisav komentar vide ti?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 19:28
Originally posted by Dimo Dimo напиша:

Mozebi nekoj ke bide razocaran od toa sto Zoran si odi , no iskreno dobro e toa sto si odi zatoa sto ke moze konecno da vidime nekoja slika i da procitame komentar od nego

Krivo mi e sto nema da mozam da bidam tamu, isto taka i da se pozdrav so nego

Vi posauvam ubavo da si pominete vo MS!

Ivi mi kaza deka si vo Eindhoven...Bev tamu i mene mi beshe extra голема%20насмевкаBlaze si ti!
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 19:59
Aj se gledame vecer. Ce docnam, ama ce dojdam :)
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 20:25
Jas kasnam po default голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 102103104105106 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.