|
GPS уреди |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | ||
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не зезајте какв џи-пи-ес. Одиш на www.viamichelin.com, пишуваш дестинација и одма ти го пишива трошокот на гориво времето на патување и патот на карта. Изменето од Зоки Поки - 26.Јуни.2007 во 10:47 |
||
*bibi*
Група Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da za k*** tasak
|
||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako odis do Ohrid i nazad nemas potreba od gps
Mnogu cesto go koristam www.viamichelin.com i autorout kartata, sepak toa e samo osnovna rabota. So dobar gps, mozes bukvalno segde da se dvizis.
Ocekuvam sekoj moment da go dobijam
(Powered by frubar.net)
|
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
SREK
Група Регистриран: 28.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA ALAL DA MU E NA TOJ STO GO IZMIISLI SAMO MISLAM DEKA SE ZLOUPOTREBUVA,STO E MNOGU MNOGU E
|
||
Ptolomy
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали продава некој рачен GPS ресивер за планинарење ???
|
||
freemanmkd
Нов член Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo, samno za informacija mnogu naskoro vo Makedonija se otvora specijalizirana firma za GPS uslugi, bidi vo tek ke bidi interesno!
|
||
wictorya
Нов член Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
my hart
Нов член Регистриран: 19.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nie za ova se odlucivem
TOMTOM GO 730
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поздрав на сите.
имам две нови коли вклучени во такси комапнија. Поради чесноста на вработените таксисти приморан сум да ги следам со ГПС уред.Најповеќе е потребно кога излегуваат во околните блиски села на мојот град бидејќи тогаш имаат право на одбиток од километри за кој јас не можам да бидам сигурен дека е реален односно дали навистина биле во одредено село.Со одбиените и признати километри стават пари во џеб. Значи моето прво прашање е -дали ќе можам да ги контролирам ако одат во сите блиски села.Колку е покриена Македонија. -дали контолата ќе можам да ја вршам во реално време или подоцна по завршувањето на нивната смена. -дали можи тоа да го правам со преносливи а не вградливи уреди. -колку е цената на уредите.Ова многу ми е важно. -совет за тоа кој е најдобар во Македонја за овие ГПС уреди. -Што значи ГПС преку мобилен,бидејки гледам и Т-мобиле нуди. Благодарам и поздрав. |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koga se uklucuvaat
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
is.no.good
Нов член Регистриран: 27.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луѓе веќе едба недела барам по цел ден и никако неможам да најдам мап на македонија за TOM TOM ONE може ли некој да ми помогне и да ми каже од кај да ја симнам
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam kolku pravilno i za normalni celi se uppotrbuva da ne se zloupotrebuva
|
||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |