IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали лесно се заљубувате на чат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали лесно се заљубувате на чат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 15>
Автор
Порака
551mb Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 207
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 551mb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 02:35
OP OD PRVAплазење
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 07:01
veke se zaljubiv.....si znae on koj e
Кон врв
FANCY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 148
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FANCY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 22:20
na chat si zapoznav eden mn dobar frend  abe epten epten ... i si se citavme okolu edna god se slusavme po tel i pred eden mesec mi izjavi ljubov.... i sega???
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 21:00
Originally posted by FANCY FANCY напиша:

na chat si zapoznav eden mn dobar frend  abe epten epten ... i si se citavme okolu edna god se slusavme po tel i pred eden mesec mi izjavi ljubov.... i sega???

намигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнување

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 13:15
zar e mozno na cat da se zaljubite?изненадување
Кон врв
MaJuF4e Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaJuF4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 13:36
hehe jas 2 pati se imam zaljubeno preku 4at i so dvata odef.. p.s so toj so go zapoznaf poslednio uste i odam :))) i si go sakam pojke od se na svettot. i retki se vistina tie so ja kazvat vistinata :) ali jbg zavisi kakov ke go pogodis. prvio beshe vistina katastrofa nevidena .. t.e i uste e .. a so ovaj so odam  e zlati4ko mn e dobar љубов
I`m Not ALWAy RigHt but i NEveR WRONG..!!
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 17:42
mozno e idninata na vrskite tuka da lezi, koj sega vo kafici faka zenski/deckovci nema tolku moznost za razgovor kako na chat, na zurki samo se pijancat za toa odat ne da razgovarat da si najdat sroden sprema sebe i da otpocnat vrska
Кон врв
Fifty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fifty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 17:57
Pa... teoretski e mozhno da se zaljubis preku chat samo sto toa trae max 2 dena голема%20насмевкаголема%20насмевка prvo : zboruvash so nekoj 3 saat i wow mislesh deka imash zaednicko so nego .... bfd :) polovina svet mozhe da ima zaednocko so tebe.. pa kje/ mu rechesh mozhe slika so zadolzhitelno pls na krajot :)) i wow 2 iznenaduvanje tipkata voopsto ne e takva kako sto ja zamisluvash, ti prakja sliki od glumica i sl :)) sto znaci ... zal;jubuvanje preku net e skoro nevoznozhno, osven vo isklucitelno retki situacii koga i dvajcata ste 100, 1 % iskreni плазење
Кон врв
SPARKI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SPARKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 18:52
ZA KOGO GO PISUEV TEKSTOT:INTERNET-PRED VANILA,DA MI EBE GOSPOD MAJKLATA AKO ZNAM
SPR
Кон врв
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 19:11
luge skopsko i se e mozno so vi e na vas !!!! sekoj moze da se zaljubi pa kade i da e a toa deka sekoj laze na chat tocno no ima nekoi so zborat i vistina .jas tvrdam so fakt deka zaljubuvanje na chat e mozno трепкањетрепкањеголема%20насмевка imame tuka i zivi dokazi deka se zaljubile na chat љубовљубовљубов toa e za mojata ljubov od chat бакнежбакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 04:46
Originally posted by emi$ emi$ напиша:

luge skopsko i se e mozno so vi e na vas !!!! sekoj moze da se zaljubi pa kade i da e a toa deka sekoj laze na chat tocno no ima nekoi so zborat i vistina .jas tvrdam so fakt deka zaljubuvanje na chat e mozno трепкањетрепкањеголема%20насмевка imame tuka i zivi dokazi deka se zaljubile na chat љубовљубовљубов toa e za mojata ljubov od chat бакнежбакнеж

koja e, koja e?
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 04:51
Originally posted by sara333 sara333 напиша:

koja e, koja e?
Ti se sakas da znaes...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 04:54
Originally posted by brmm brmm напиша:

Originally posted by sara333 sara333 напиша:

koja e, koja e?
Ti se sakas da znaes...голема%20насмевка

pssssst....nemoj da kazes na drugite
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 05:07
vazi, ne im kazuvam... :)))
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.