|
Privaten Website |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Август.2007 во 00:45 |
|
Neznam dali ima vakva tema no ubavo bi bilo da se promoviraat tuka privatnite web portfolia
eve go http://parki.110mb.com (koj ima slab internet podobro da ne probuva) flash 4 mb Изменето од Parki - 06.Септември.2007 во 13:23 |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i bravo za sajt4evo
|
||
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...хм...супер е сајтот ама незнам дали кај мене нешто не е во ред, кога ќе кликнам горе на иконите од фотографиите доле ми го отвара само десниот дел од фотографијата...така треба или...????
|
||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
||
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
probaj so drug browser ?!? kaj drugite shto go vidoa nemashe problem.... bash mi e milo shto vi se dopadna ochite pukala mi se Изменето од Parki - 28.Август.2007 во 02:31 |
||
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да пробам јас со друг browser ама Мозилава го користат многу луѓе... ти губиш ако не се отвара ....или кога ќе размислам какви фотки имаш таму би рекол дека и они губат |
||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
||
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Robert pojma nemam shto e problemot i jas koristam Mozila se super otvora aj ke vidime ako ima i drugi so ist problem togash da spremam drug diopter za ochite
|
||
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mora da si stisnal na nekoi od linkovite najdole, zatoa fotografiite gi gledas samo desno:) stisni dole levo na 'home page' bravo Parki, super e! |
||
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala Koki
|
||
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Parki , sajtot a i tvojata rabota se za pocit . Suptilno i prfesionalno . Ne mozam da si prostam sto do sega ne sum posvetila poveke vnimanie na tvoite fotografii , za mene kako pocetnik moze da bidat odlicno skolo . Bravo
|
||
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nina
|
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas duri sega pocnav da go razgleduvam, i moram da ti priznaam deka mnoooogu mi se dopadna. JA ZASLUZI I IMAS MOJATA POCIT
|
||
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
||
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go razgledav. I sega ostanuva samo da ti upatam nekoi pofalni zborovi. Sekoja cest, odlicna rabota. Dizajnot na stranata ti e za pocit. Mnogu mi se dopadna. Za fotografiite si znaes i samiot. |
||
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
||
JuniorP
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Petar ubavo sraboteno , i mnogu korisno . Ke se navratam podocna da procepkam poveke . hahahaha
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |