|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 156157158159160 217> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imal
verojatno sum baral tema genijalni misli no nenaogjam ja |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....veruvam deka i drugi "biseri",...ima,.... toj tvoj prijatel,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moj prijatel speedy
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=anakin]CITATI na moi dragi INDIVIDUI
1. OZBILNO SI MNOGU NEOZBILEN 2. ABE DA ZNAES KOLKU SE POTRUDIV DA ORGANIZIRAM SPONTANA ZABAVA 3. JAS SAMO SO POZNATI , KOJA BE NEPOZNATA BI MI DALA? 4.SHIBAM TE U REBRA 5. 6. 7. 8. 9. 10. MOZETE DA PRODOLZITE [/QUOTE]koj li go lupnal,...toa?,.. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:10 |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMEDEO MODIGLIANI-slikar od klasichniot modernizam,poznat po: delata -kompozicii na zeni so izdolzeni vratovi....vecen rival na Pablo Picasso i tragichnata romansa so zenata na negoviot zivot....
I ne sakav za nego da pishuvam...... Sakav da go spomenam fimot za negoviot zivot,koj btw predmalku go gledav i bezobrazno dobriot ENDY GARSIA...... uuuuffffffffffff....... Prekrasen,prekrasen...ufff...prekrasen.....film.... Изменето од mamma - 25.Август.2007 во 23:33 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku individui imaat nesto vrska so brojot 69 ... a sega sme tocno na 69 stranica ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
la linea____________________________ The End
|
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Greshka....
Изменето од mamma - 25.Август.2007 во 12:24 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100 % bitolcanec ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas...se mislev do sega...ne mi teknuva...
Изменето од mamma - 24.Август.2007 во 00:11 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje se napram deka te razbrah
|
|
|
|
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA BE I KRILA POTKRILA OD TOA PAJTONITE
|
|
Внеси реплика | страница <1 156157158159160 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |