IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ОБЛЕКАТА И РЕЛИГИИТЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ОБЛЕКАТА И РЕЛИГИИТЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920>
Автор
Порака
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 19:39
Ne sum jas od tvojot pol adzi ne se  sekiraj ti голема%20насмевка
Inace  sto ke mi kazes  za  fakti bre? Cel den kisnes na forum  za greota!
Kako prvo od kade ke proizvedes testosteron aj kazi mi? газење%20од%20смеење

Da mozese da  se praka po email ,aj ke najdev nekoi donatori da ti
doniraat,ama znaes deka nemoze, zatoa trkni do Vodno malce  rekreiraj
se ,zemi si orevcinja i kitkiritki sotebe i togas ke ti stavam drugo ime голема%20насмевка

Vaka mozes  samo da  se brukas Masteru za dobivanje nokauti голема%20насмевка
I stvarno ti vikam ne nosi farmerki ,pusti go vrsnikot da  raste na raat газење%20од%20смеење
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 19:46
калифе,

у к*ран и тестерон да не е спомнат случајно? И тој ли излегува од ребрата? газење%20од%20смеење Ајде просветли ме живти се сукњарско, кој орган треба да се вежба за тоа според к*ран? Плуќа? Бубрег? Глава не е сигурно... голема%20насмевка

И не знам шо има срамотно во тоа да си признаеш дека љубите сукњи. Еј, па не можат сите да живеат во 21 век.

Него едно потпрашање: како се препознавате во тоа Меката, сите со сукњи? По брадите не е, пошто знаеме дека каква што брада може да пушти муслиманка арапка, не може ни поп со 20 годишно искуство... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 19:52
E sega se izglupira  adzo i poveke ne e interesno za nokaut da ti davam.

Kaj si videl zena so brada be stoko?голема%20насмевка
Suknja jas nikogas ne sum oblekol in my life ,pa mozes  da si rikas na
prazno .I vo Meka se odi da  se  prosvetli covek.Tamu nikoj na nikogo
ne mu e biten.Sekoj gleda kolku sto e mozno poveke da postigne dobri
dela ,da se pomoli za sve sto go maci. Ne  se igra tamu shah ja ajde
treba da naogame nekoj sto ni treba.

Inace kazi ti so farmerkite noses li pederski maicinja od Versace?голема%20насмевка
Posto veke si prizna deka si od negoviot pol (t.e. sexualna religijaголема%20насмевка)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 19:54
нокаут мајстор кој е, сите знаеме. Не ти умрела циганката па да блебетиш ок? среќа

п.с. маички од версаче не носам, пошто ја ко шо забележувам тие се најпопуларни у западниов дел од земјата, а ја така не играм. голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 19:57
Nemora  da  se  brukas i za  taa  stvar. Site dobro znaeme koj del
od drzavava i koi luge se najzagrozeni голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 20:04
Originally posted by аџија аџија напиша:

калифе,

у к*ран и тестерон да не е спомнат случајно?

Omg.... "Testeron" газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење

Bozem znael sto e testosteron газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 23:34
Originally posted by khaleefah khaleefah напиша:

Nemora  da  se  brukas i za  taa  stvar. Site dobro znaeme koj del
od drzavava i koi luge se najzagrozeni голема%20насмевка

па прошетај по чаир, тетово гостивар, и кажи ми кој носи тесни маички ала версаче?

Мислам сеа не сум ти ја крив шо си се зафркнал по ова прашање.

Него остај ги маичките, кажи дали у к*ран имате нешто за сукњите кај мажите? Зошто уште шеицине шо имаат пари (ама изгледа не и вкус) се шетаат ко манекенки?

п.с. фала за лектурата на „тестерон“. Од многу смеење, и букви рипам...  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 23:53
Adzo ednas da  reces fino i lepo " Neznam"  veruj mi ic ne bi ti se smeel.

Covek nemoze  sve  da  postigne vo zivotot,i normalno deka mnogu
informacii mu izbegale. I za  da znaes nesto treba da  si zainteresiran
da nauces neli? Kako moze impotenten covek da  znae  za testosteron?газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 01:21
епа импотентен може од книги да научи. намигнување

А потентен, ич не мора да учи како се пишува. голема%20насмевка Него батали ја ти мојата потенција, нешто многу те интересира мојот сексуален живот, ми делува малце хомо-филично. Одбиј! Закачи се на некоја цура, иако знам од нив дека попиваш корпи цело време, па сега не ти е згодно и од мене да попиеш, ама ти реков, не сум по тие спортови. Версачи печати мајци во Арачиново, не во Аеродром. голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 09:14
Skraja da  e od tvojot sexualen zivot голема%20насмевка Muabetot taka ni dojde inace
Gospod da  cuva, da prefatam impotentnost odtebe .Pu pu pu газење%20од%20смеење

Adzi ako imas nesto da  dodades na temava buyrum ,inace mislam deka
ne e podforumov za nas  dvajca.Posto gledam nemas  vkus ni za religija,
ni za  formula, ni za obleka(sve pogresno odbrano),dobro bi bilo
barem da molces i jedino da  si ja pokazuvas facata koga jas treba da bidam poddrzan голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 09:48
од мене може само памет да прифатиш. Ама треба да има кај да се смести паметот... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Калифе, јас на оваа тема не би додавал ништо, иако навистина ме чуди шо после толку инсистирање, се уште не одговоривте ЗОШТО толку љубите женска облека?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 09:56
Koj toa be brate?голема%20насмевка
Jas kolku sto znam NE! Mist isto NE! Miralem takodze голема%20насмевка

A toa sto vo arabija si se nosat taka si e tradicionalna obleka.
Tuka nema isklucok megu Muslimani,Hristijani i Evrei

Onda  mi reci ti sada  o cemu pricas ?плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 09:57
евреите носат сукњи?

газење%20од%20смеење

христијаните носат сукњи?

газење%20од%20смеење

муслиманите носат сукњи?

кокошка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2007 во 09:59
Epa gledam se  trudes  da nametnes deka Pejgamberot gi izmislel suknjnite. Naprotiv Adzo. Pejgamberot voopsto ne ja menal tradicionalnata arapska obleka. Nosel ista obleka kako Mushricite,
Hristijanite i Evreite.

Drugo sto te  maci brother?голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,090 секунди.