|
ОБЛЕКАТА И РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 1617181920> |
Автор | |
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum jas od tvojot pol adzi ne se sekiraj ti
Inace sto ke mi kazes za fakti bre? Cel den kisnes na forum za greota! Kako prvo od kade ke proizvedes testosteron aj kazi mi? Da mozese da se praka po email ,aj ke najdev nekoi donatori da ti doniraat,ama znaes deka nemoze, zatoa trkni do Vodno malce rekreiraj se ,zemi si orevcinja i kitkiritki sotebe i togas ke ti stavam drugo ime Vaka mozes samo da se brukas Masteru za dobivanje nokauti I stvarno ti vikam ne nosi farmerki ,pusti go vrsnikot da raste na raat |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
калифе,
у к*ран и тестерон да не е спомнат случајно? И тој ли излегува од ребрата? Ајде просветли ме живти се сукњарско, кој орган треба да се вежба за тоа според к*ран? Плуќа? Бубрег? Глава не е сигурно... И не знам шо има срамотно во тоа да си признаеш дека љубите сукњи. Еј, па не можат сите да живеат во 21 век. Него едно потпрашање: како се препознавате во тоа Меката, сите со сукњи? По брадите не е, пошто знаеме дека каква што брада може да пушти муслиманка арапка, не може ни поп со 20 годишно искуство... |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega se izglupira adzo i poveke ne e interesno za nokaut da ti davam.
Kaj si videl zena so brada be stoko? Suknja jas nikogas ne sum oblekol in my life ,pa mozes da si rikas na prazno .I vo Meka se odi da se prosvetli covek.Tamu nikoj na nikogo ne mu e biten.Sekoj gleda kolku sto e mozno poveke da postigne dobri dela ,da se pomoli za sve sto go maci. Ne se igra tamu shah ja ajde treba da naogame nekoj sto ni treba. Inace kazi ti so farmerkite noses li pederski maicinja od Versace? Posto veke si prizna deka si od negoviot pol (t.e. sexualna religija) |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нокаут мајстор кој е, сите знаеме. Не ти умрела циганката па да блебетиш ок?
п.с. маички од версаче не носам, пошто ја ко шо забележувам тие се најпопуларни у западниов дел од земјата, а ја така не играм. |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemora da se brukas i za taa stvar. Site dobro znaeme koj del
od drzavava i koi luge se najzagrozeni |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omg.... "Testeron" Bozem znael sto e testosteron |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па прошетај по чаир, тетово гостивар, и кажи ми кој носи тесни маички ала версаче? Мислам сеа не сум ти ја крив шо си се зафркнал по ова прашање. Него остај ги маичките, кажи дали у к*ран имате нешто за сукњите кај мажите? Зошто уште шеицине шо имаат пари (ама изгледа не и вкус) се шетаат ко манекенки? п.с. фала за лектурата на „тестерон“. Од многу смеење, и букви рипам... |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Adzo ednas da reces fino i lepo " Neznam" veruj mi ic ne bi ti se smeel.
Covek nemoze sve da postigne vo zivotot,i normalno deka mnogu informacii mu izbegale. I za da znaes nesto treba da si zainteresiran da nauces neli? Kako moze impotenten covek da znae za testosteron? |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа импотентен може од книги да научи.
А потентен, ич не мора да учи како се пишува. Него батали ја ти мојата потенција, нешто многу те интересира мојот сексуален живот, ми делува малце хомо-филично. Одбиј! Закачи се на некоја цура, иако знам од нив дека попиваш корпи цело време, па сега не ти е згодно и од мене да попиеш, ама ти реков, не сум по тие спортови. Версачи печати мајци во Арачиново, не во Аеродром. |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skraja da e od tvojot sexualen zivot Muabetot taka ni dojde inace
Gospod da cuva, da prefatam impotentnost odtebe .Pu pu pu Adzi ako imas nesto da dodades na temava buyrum ,inace mislam deka ne e podforumov za nas dvajca.Posto gledam nemas vkus ni za religija, ni za formula, ni za obleka(sve pogresno odbrano),dobro bi bilo barem da molces i jedino da si ja pokazuvas facata koga jas treba da bidam poddrzan |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од мене може само памет да прифатиш. Ама треба да има кај да се смести паметот...
Калифе, јас на оваа тема не би додавал ништо, иако навистина ме чуди шо после толку инсистирање, се уште не одговоривте ЗОШТО толку љубите женска облека? |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj toa be brate?
Jas kolku sto znam NE! Mist isto NE! Miralem takodze A toa sto vo arabija si se nosat taka si e tradicionalna obleka. Tuka nema isklucok megu Muslimani,Hristijani i Evrei Onda mi reci ti sada o cemu pricas ? |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
евреите носат сукњи?
христијаните носат сукњи? муслиманите носат сукњи? |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa gledam se trudes da nametnes deka Pejgamberot gi izmislel suknjnite. Naprotiv Adzo. Pejgamberot voopsto ne ja menal tradicionalnata arapska obleka. Nosel ista obleka kako Mushricite,
Hristijanite i Evreite. Drugo sto te maci brother? |
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |