IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8182838485 231>
Автор
Порака
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 12:09
Знацхи Нина како што се договоривме нема спиење!
евентуално дремнување на плажа во вреќа!
Треба да се работи цел ден и цела ноќ
Мада што ми текна сега дека преку ден се некако не ни го бива времето, бидејки е многу топло можеме да направиме и нокно сафари :) Па нели е во ред да го пробам новиот ми статив за Night shots. хм хм хм . . .
Кој е за на плажа нека дигне рака, се надевам дека нема на преспанско езеро проблеми да се помине нокта покрај езеро Нели?
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 12:09
bobi kako se vikase onoj sajtot za vremenska prognoza sto go kaza janus, a ti veke go znaese?
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 12:10
Originally posted by jane971 jane971 напиша:

Originally posted by amanito amanito напиша:

jas da se vklucam, najverojatno ke si ja zemam i jas gospogata mi moja, da se proseta i da vidi kakvi pacienti sme nieголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Pametno ti e toa

kako rezultat na toa ili ke stane pacientka i taa ili ke me ostavi na raat da se lecam so srodni dusi po bolestголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Или едното или другото нема трета (мада ти спремии еден сет Каноновски за да фотка и она) да осети за што станува збор!
flickr     deviantart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 12:13

bobi kako se vikase onoj sajtot za vremenska prognoza sto go kaza janus, a ti veke go znaese?
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|MK|MK000|OHRID&metric=1

Изменето од bobicar1 - 23.Август.2007 во 12:16
flickr     deviantart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 12:16
ke i spremam eden canon set ili lajka. poverojatno ke bide canon samo ke treba da si obere dali EOS30 ILI t90.
Born to be alive...

Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 12:17
Јас одам да спијам .... ќе прочитам во 14ч што се сте испонапишале
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 12:21
NE MI KAZAVTE ZA KOLKU LUGE DA BARAM SMESTUVANJE?
ILI KE IZGUBIME POLA DEN ZA DA NAJDEME KOGA KE DOJDEME TAMU?

Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 12:42

NE MI KAZAVTE ZA KOLKU LUGE DA BARAM SMESTUVANJE?
ILI KE IZGUBIME POLA DEN ZA DA NAJDEME KOGA KE DOJDEME TAMU?

Jane za tie shto nema da ima mesto jas kazav na plaza deka ke bidam :) LOL
flickr     deviantart
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 12:48
Spienje pod vedro nebo e super rabota pogotovo vo Prespa. Probano. Super e. Kako sto e toplo sega..........
Jane, da ne pocneme familijarno da se ashkame po planinive :)))))
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 13:12
ups shto e ova zatishje?
Nekoj spomna soprugi i site gi snema???
flickr     deviantart
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 13:22
Vase dogovorot za nespienje padna , za problem nikoj nema da ni napravi ke bidat srekni sto voopsto ima dosle luge na plaza pa makar i noke .
I jas se storiv so stativ .
Toa ala disko na plaza neka mu ja misli samo neka imaat dovolno kokteli  , i cel svet e nas . газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 13:33
Decki mene mi lici deka ova ke prerasne vo foto kamp na plaza газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење .

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 13:35
SAMO ZA ARNO NEKA BIDE
JAS SEGA KE ZVONAM PO DUPENI DA NAJDAM SMESTUVANJE ZA 5 DUSI OTPRILIKA

Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 13:42
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Decki mene mi lici deka ova ke prerasne vo foto kamp na plaza газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење .

Samo da beshe samo malku poblisku epten ke beshe dobro mislam deka mozebi i sekoj vikend ke idev.

Nego kako stoime so oprema?
Neshto ekstra svetlo ke imame ili ke se machime?
flickr     deviantart
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8182838485 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.