IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Ако се дели Косово да се дели и Албанија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ако се дели Косово да се дели и Албанија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 14:21
batka, dzamiite veke gi izgradija albancite, velam gi izgradija zasto jas ne davam pari za dzamii, sega na red se ucilistata, bolnicite i se so red...

samo ako pocne toj proces i ke vidis kako ke procveta celo podracje ...
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 14:37
Originally posted by ЦрноризецХрабар ЦрноризецХрабар напиша:

ај гледај од друг агол ... за кој црн бизнис би се вложвело во инфраструктура во источна македонија????
И јас сум од западна македонија и знам дека нас стандардот ни е подобар за 2-3 пати од другите градови на исток....

od Kicevo da ne si ?
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
cigare-migare taktika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 245
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cigare-migare taktika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 14:40
Не од Охрид....
Туку јунациве ги снема... немет шо да кажет  на фактиве...и ја подвиткаја опашката////голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 15:24
Originally posted by ЦрноризецХрабар ЦрноризецХрабар напиша:

Не од Охрид....
Туку јунациве ги снема... немет шо да кажет  на фактиве...и ја подвиткаја опашката////голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

vo Gv ima  samo 12 registrirani vlasi, 5-6 od niv mi se prvi komsii, a drugite najverojatno se semejstovoto od prv bratuced od Hari kostov, dojdeni se vo gostivar so rabota. ne mi se veruva deka samo tolkuju malku ima, ama od druga strana pak nemam informacii deka ima .
Komsijata moj e interesiran da formira zdruzenie na vlasite vo gostivar, ama nekako poveke se posvetuva na biznisot

Изменето од DJAKONDO - 22.Август.2007 во 15:35
s.r. Dzaki

Кон врв
Тетка Муфиде Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јули.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Тетка Муфиде Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 15:40
Па нормално, тое е права ствар... бизнисот.... само овие никако да сватетголема%20насмевка
Кон врв
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 06:43
Кој за што Бога моли, тоа Господ и дава...
Затоа, вие се молите за бизнис, и имате (банкротиран) бизнис..
Освен ако под бизнис ги подразбираш и маалските дуќанчиња..

Македонија - Моја Дежела
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 03:51
Koja zelena masa, koj NAS ne sednuva na zelena masa? Nie sami ne se esapime, se vidovme i se prebrojavme, pa ke ne sednele na zelena masa!!!!!

Изменето од moira - 27.Август.2007 во 03:52
Кон врв
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 12:33
Каква зелена маса?
Кај што се игра билиард?

Македонија - Моја Дежела
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 05:03
Ma ni bilijard ne igraat so nas! Loso sme gagale!

Изменето од moira - 28.Август.2007 во 05:04
Кон врв
MoNiI Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2007
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MoNiI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 21:42
   MILO KE MI BIDE DA SE DELE ALBANIJA голема%20насмевка
ZiVeJ gO SeKoJ dEn KaKo PoSlEdEn
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2007 во 23:20
Ке се дели, еми како ?!!
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Baron Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2006
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Baron Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 03:19
Mora da se deli!
Izmislena drzava, izmislen narod, bedasta vera, debiloidna ideologija, fasisticki metodi...
A golemata mecka veke se razbudi od zimskiot son, i sega se protegnuva. Vremeto raboti za nea, sto znaci, i za nas!
A za kaubojcite i "civiliziranite" evropejci ic ne mi cue!
Ako meckata im ja sopre slavinata, idnata zima ke pocrkaat od stud..za kogo? Za Ljongite od kosovo i zapadna Makedonija? Ne mislam!

намигнување

Изменето од Baron - 31.Август.2007 во 03:21
Кон врв
Кршикоска Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Кршикоска Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 08:58
Originally posted by Baron Baron напиша:

Mora da se deli!
Izmislena drzava, izmislen narod, bedasta vera, debiloidna ideologija, fasisticki metodi...
A golemata mecka veke se razbudi od zimskiot son, i sega se protegnuva. Vremeto raboti za nea, sto znaci, i za nas!
Ako meckata im ja sopre slavinata, idnata zima ke pocrkaat od stud..za kogo? Za Ljongite od kosovo i zapadna Makedonija? Ne mislam!

намигнување

Па нормално дека не мислиш... да мислеше ке знаеше додека течет доларите од Анкл Сем и од Унион Џек фунтите и еврата славината кее нон стоп пуштена..... самите срби велат: Не дај Боже да те Русин брани и Црногорац храни.... Јас би додал и да те Македонац учиголема%20насмевка
Кон врв
VIZANTEL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2007
Локација: Israel
Поени: 164
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VIZANTEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2007 во 14:20
Originally posted by Кршикоска Кршикоска напиша:

Originally posted by Baron Baron напиша:

Mora da se deli!

намигнување

Па нормално дека не мислиш... да мислеше ке знаеше додека течет доларите од Анкл Сем и од Унион Џек фунтите и еврата славината кее нон стоп пуштена..... самите срби велат: Не дај Боже да те Русин брани и Црногорац храни.... Јас би додал и да те Македонац учиголема%20насмевка

Pak lazjesh.
Daj prestani da go lazjesh narodot, onoj naivniot.

,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.