IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ОБЛЕКАТА И РЕЛИГИИТЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ОБЛЕКАТА И РЕЛИГИИТЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 20>
Автор
Порака
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 15:12
Марина, регистрирана си на 21 март, а имаш само 30 пораки постирано!
Добро, јасно и инспиративно пишуваш, наминувај почесто! намигнување
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Miralem1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2007
Поени: 1548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miralem1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 15:25
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Марина, регистрирана си на 21 март, а имаш само 30 пораки постирано!
Добро, јасно и инспиративно пишуваш, наминувај почесто! намигнување

Pa EvAngelos... neli si luzer sega. Zosto begas od prasanjata i komentarite,neli otvori tema kade prasanjeto "koe ne sum ti go odgovoril" da go postavis tamu a tuka da pisuvame zaq zenata... edinstveniot "problem" vo ocite vasi rasipani.

Jas sum pred edna godina registriran tuka,elhamdulillah zadovolen od pocetokot,se dodeka ne se pojavia polu evrei polu hristijani,koi spletki ke pravat i ke brisat poraki i ke baniraat nickovi. Ova mi e treto registriranje po red.
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 15:31

Мирко да не почна да бладаш? голема%20насмевка Или да не си ја утнал темата случајно?
Очигледно е дека ти ги преокупирав мислите деновиве а? љубов
А што се однесува на тоа дека "имаш одговор на се", одвај чекам да ми одговориш на првото мое прашање поставено до тебе наа..кога ли беше...а да на 23 Март голема%20насмевка

п.с. Само на посоодветна тема, те молам да не ја расипуваш и оваа.

Miralem, не сум јас лузер, јас до сега ти одговорив на десетици прашања, цели теми ми посветуваше за едно прашање и сите до една ти ги затварав..јас не сум лузер за тебе, јас сум ти ноќна мора, ноќен кошмар, деноноќна преокупација итн итн голема%20насмевка

А ти си лузерот кој не знае да одговори на едно прашање поставено дури на 23 Март, и секогаш кога ќе ти го поставам, ми одговараш или со прашање, или со спамирање, или менуваш тема, или расипуваш тема голема%20насмевка

Нели вети дека ќе "бидеш фраер" и ќе ми отвориш тема каде ќе го одговориш прашањето? Се уцвика а? Пуфф како балон од сапуница...
Не сакам да се замарам со тебе, ако одговараш одговарај, а ако не, не ја расипувај темава... за облека збориме тука намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miralem1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 17:06
Originally posted by ЦрноризецХрабар ЦрноризецХрабар напиша:

jas vikam ako ste vie dvajca od razlichen pol da si se zemete... najubo ke se soglasuvate....
Pozdrav
Haha... ako prifati nindza da bide голема%20насмевка Sala.
Ete EvAngelos,mene navistina mi e milo a i me raduva sto vaka te vrtam голема%20насмевка Znaes kolkavav kejf mi pravis sto,ete,tema ima "dali Isus rekol nekade jas sum bog" (a prasanjeto mislam deka toa bese,na koe 100 pati ti odgovoriv,ete vidi tamu na taa tema) pa tamu ne go postavuvas a Acelera,nasata pravedna moderatorka,ne gleda vaka koga se pisuva van temata,ili,ustvari,gleda,,, no koga jas ke napisam. Ako ne begate od temive,se ustramivte nacisto !
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 17:20
Гледам Мирко нешто хормните го удриле по глава, па еве му најдов нешто соодветно...

Еве место да ја расипуваш темава, подобро плакни очи намигнување
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 17:26
aman be lugje ostavete go malku miralem1.

Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 18:13

Гледам Мирко нешто хормните го удриле по глава, па еве му најдов нешто соодветно...

Само ме вознемирува што оваа десно, држи меѓу прстите??? Се надевам не е носот! газење%20од%20смеење

Уствари муслиманка, што може друго да биде, освен клон на Пинокио... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miralem1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 18:34
Originally posted by connected connected напиша:

aman be lugje ostavete go malku miralem1.

A ubavo im e objasneto... ne sakam da bidam jas bezobrazen pa da im lepam sliki na kalugerki.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 18:49
Каква врска имаат калуѓерките со нас? збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miralem1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 18:50

Eve,ke odberam popristojni,samo za eden primer:

Ete edna Hristijanka,,,, samo sto taa ne smee da izleguva od crkvata.

Eve,samo sto se klanja na pogresna osoba:

Sto ke i e na slednava patericata,dali treba da kazeme deka vo crkvite nozete im gi krsat ?

Sveta Petka:

Uste ne vi e jasno deka zenata vo Islamot za da bide vernicka ima sloboda na dvizenje za razlika od Hristijankite koi treba zatvoreni da sedat vo crkva ????
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 23:50
Бар не се пинокио... плазењеплазењеплазење
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 02:05
Monahinjite sami go odbrale toj zivot, nikoj ne im go nametnal, mozele i da ziveat svetoven zivot, no na zenata muslimanka, islamot toa i go nalaga. I nemoj da mi kazete deka ima pravo na izbor, zosto toa "pravo" i ne znam dali e pravo, go ima samo vo poliberalnite zemji, no vo Avganistan, Iran, Irak, Saudiska Arabija i ostanati slicni muslimanski zemji takvo pravo na izbor nema, ednostavno NE POSTOI.
Кон врв
trilobite Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trilobite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 08:06

смеењеHoly laughter!!смеење

Сепак има и позитивна страна ваквиот стајлинг...ако ништо друго барем ги штити од штетните UV зрачења.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miralem1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 14:32
Originally posted by moira moira напиша:

Monahinjite sami go odbrale toj zivot, nikoj ne im go nametnal, mozele i da ziveat svetoven zivot, no na zenata muslimanka, islamot toa i go nalaga. I nemoj da mi kazete deka ima pravo na izbor, zosto toa "pravo" i ne znam dali e pravo, go ima samo vo poliberalnite zemji, no vo Avganistan, Iran, Irak, Saudiska Arabija i ostanati slicni muslimanski zemji takvo pravo na izbor nema, ednostavno NE POSTOI.
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.