![]() |
|
Песна што најмногу ја мразите... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Автор | ||||
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Август.2007 во 02:38 |
|||
DODIR LEGA O LEGA-Z.JOKSIMOVIK
Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:56 |
||||
![]() |
||||
wimax ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Не мора да е песна може и пеач/ка
за мене нај лоса е тамара, туна и ноне особено првата и последната |
||||
![]() |
||||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|||
СЕ ШТО Е СРПСКО , БУГАРСКО (ТУРБО ФОЛК)
![]() ![]() ![]() ШАБАНАРИЈА ТЕШКА.......
|
||||
![]() |
||||
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
|||
![]() |
||||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||||
![]() |
||||
bagio ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
|||
![]() |
||||
I`m back in the game
|
||||
![]() |
||||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|||
honey, se soglasuvam so tebe ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|||
Ova me podseka na detstvoto,koga bev osnovno, site se pravea fraeri, ne slusaat turbo-folka , a cudo site pesni gi znaea....
![]() ![]() ![]() Ne mrazam muzika, samo moze da ne ja slusam
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
|||
Turn me on- neznam od kogo bese ama mi ide na zivci
![]() |
||||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||||
![]() |
||||
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
|||
i mene
![]() |
||||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
dobro, normalno se sto e srpsko i bugarsko ....no i pesnite na onoj MIKA sea sto go pustaat na MTV
![]() |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
FANCY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
|||
a da i mika go mrazam!!1
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Audiofil ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
|||
Bravo za site vas sto ja povtorivte porakata nekolku pati.Se nadevam deka decata na denesnive decista ke go mrazat turbofolkot onolku kolku sto poveketo od vas go mrazat se razbira vklucuvajki me i mene.Kamo sreka voopsto da ne se ni rodija otkolku cel noken zivot vo gradov da go dovedat do haos kakov sto nemalo do den denes.No gospod sakal taka.Se prasuvam samo uste kolku godini treba da pominat za da se unisti ova gjubre i konecno da si dojdat rabotite na svoe mesto.
|
||||
![]() |
||||
|||
I AGREE!!! ... na denesen den e dosta tesko na nekoj da mu dokazes deka muzikata koja ja slusa si nema vrska... a ne veruvam deka turbofolkot ke iz4ezne vo najskoro vreme zosto postojano se zgolemuva brojot na deca koi ja podrzuvaat ta muzika... (za zal)..
|
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |