|
Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж... |
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Автор | |
mala>
Група Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sekavam kolku bev zbunetase sramev .....
se sluci so eden decko koj bese malku postar od mene a i znaese kako.... pomina super...i sega koga se potsetuvam na toa,nesto mi se prevrtuva vo meseto.... |
|
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
|
|
Sexy Sweet
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot baknez mi se desi vo 8-mo oddelenie, so eden skolski so koj se shunjavme...
|
|
|
|
lovely
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot baknez mi bese na pocetok na 8mo, na odmor vo Ohrid, bese nenormalno ladno, bevme na pristaniste so tipot, inace go zapoznav na odmor se druzevme 10 dena, si se zasvigavme,i 2 dena pred da odime se smuvavme, bese stvarno ubavo :)Bevme sednati na klupa, duvase epten veter i bese smrznuvacka, se imavme gusnato, si kaazavme deka si se svigame, i taka se desi prviot baknez.Onaka nezno popoleka, super bese - baska romanticna atmosfera imase.Naredniot den se fativme, i si prodolzivme vo Skopje, odevme 9 meseci, vrskata odese Ok, ali edno vreme resivme da prekineme,si pocnavme sredno onaka novi luge si zapoznavas, i taka. uglavnom bese fantasticno i sega sme si drugarcinja. KIssss
|
|
I will always love you
|
|
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koooolkuu.. SWEET
|
|
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
|
>aquarius<
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot baknez... se sekavam mnogu trema imav i mnogu mislev na toa so go pravam i kako pravam...arno bese duri i pofalbi dobiv deka me bivalo
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee toa odamna bese ama mmmmmmm slatko
|
|
... only God can judge me ....
|
|
sdan
Нов член Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EEEEEEE.....TOGAS BEV MLAD I BEZGRIZEN
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ACELERA - 14.Декември.2009 во 22:07 |
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојот прв бакнеж беше со мојот најдобар другар. не се секавам многу бев на седмо небо. кога се вратив дома само насмеана бев цела недела.
|
|
..........
|
|
natural
Нов член Регистриран: 30.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo,da kazam-jaka tema.Mojot prv baknez bese ligav,dolg,so skoro nepoznat tip,i + mi se tresea kolenata.Posle otkriv deka ustvari baknezite se ubava stvar |
|
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па имаше финта да бркаш со јазикот маслинка во филџан...ха ха ха - ACELERA
Hahahahaha ! Ova mora da go probam...i ke stanam kisnuvac na godinata |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја се осеќав ептен чудно...беше тоа летото помеѓу 6то и 7мо...женската беше искусна,а јас "заборавив" да и кажам дека ми е првпат...како и да е беше едно ново и интересно искуство...од тогаш се усовршив |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а после и кажа дека ти било прв пат????
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da da
SEKOJ NAREDEN DA E KAKO PRV A NE PRVIOT |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |