|
ОБЛЕКАТА И РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 20> |
Автор | |
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марина, регистрирана си на 21 март, а имаш само 30 пораки постирано!
Добро, јасно и инспиративно пишуваш, наминувај почесто!
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Miralem1
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa EvAngelos... neli si luzer sega. Zosto begas od prasanjata i komentarite,neli otvori tema kade prasanjeto "koe ne sum ti go odgovoril" da go postavis tamu a tuka da pisuvame zaq zenata... edinstveniot "problem" vo ocite vasi rasipani.
Jas sum pred edna godina registriran tuka,elhamdulillah zadovolen od pocetokot,se dodeka ne se pojavia polu evrei polu hristijani,koi spletki ke pravat i ke brisat poraki i ke baniraat nickovi. Ova mi e treto registriranje po red.
|
|
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Miralem, не сум јас лузер, јас до сега ти одговорив на десетици прашања, цели теми ми посветуваше за едно прашање и сите до една ти ги затварав..јас не сум лузер за тебе, јас сум ти ноќна мора, ноќен кошмар, деноноќна преокупација итн итн
А ти си лузерот кој не знае да одговори на едно прашање поставено дури на 23 Март, и секогаш кога ќе ти го поставам, ми одговараш или со прашање, или со спамирање, или менуваш тема, или расипуваш тема
Нели вети дека ќе "бидеш фраер" и ќе ми отвориш тема каде ќе го одговориш прашањето? Се уцвика а? Пуфф како балон од сапуница...
Не сакам да се замарам со тебе, ако одговараш одговарај, а ако не, не ја расипувај темава... за облека збориме тука
|
|
|
|
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haha... ako prifati nindza da bide Sala.
Ete EvAngelos,mene navistina mi e milo a i me raduva sto vaka te vrtam Znaes kolkavav kejf mi pravis sto,ete,tema ima "dali Isus rekol nekade jas sum bog" (a prasanjeto mislam deka toa bese,na koe 100 pati ti odgovoriv,ete vidi tamu na taa tema) pa tamu ne go postavuvas a Acelera,nasata pravedna moderatorka,ne gleda vaka koga se pisuva van temata,ili,ustvari,gleda,,, no koga jas ke napisam. Ako ne begate od temive,se ustramivte nacisto !
|
|
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам Мирко нешто хормните го удриле по глава, па еве му најдов нешто соодветно...
Еве место да ја расипуваш темава, подобро плакни очи
|
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be lugje ostavete go malku miralem1.
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само ме вознемирува што оваа десно, држи меѓу прстите??? Се надевам не е носот! Уствари муслиманка, што може друго да биде, освен клон на Пинокио... |
|
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ubavo im e objasneto... ne sakam da bidam jas bezobrazen pa da im lepam sliki na kalugerki.
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква врска имаат калуѓерките со нас?
|
|
|
|
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve,ke odberam popristojni,samo za eden primer: Ete edna Hristijanka,,,, samo sto taa ne smee da izleguva od crkvata.
Eve,samo sto se klanja na pogresna osoba:
Sto ke i e na slednava patericata,dali treba da kazeme deka vo crkvite nozete im gi krsat ?
Sveta Petka:
Uste ne vi e jasno deka zenata vo Islamot za da bide vernicka ima sloboda na dvizenje za razlika od Hristijankite koi treba zatvoreni da sedat vo crkva ????
|
|
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бар не се пинокио...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Monahinjite sami go odbrale toj zivot, nikoj ne im go nametnal, mozele i da ziveat svetoven zivot, no na zenata muslimanka, islamot toa i go nalaga. I nemoj da mi kazete deka ima pravo na izbor, zosto toa "pravo" i ne znam dali e pravo, go ima samo vo poliberalnite zemji, no vo Avganistan, Iran, Irak, Saudiska Arabija i ostanati slicni muslimanski zemji takvo pravo na izbor nema, ednostavno NE POSTOI.
|
|
trilobite
Нов член Регистриран: 21.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Holy laughter!! Сепак има и позитивна страна ваквиот стајлинг...ако ништо друго барем ги штити од штетните UV зрачења. |
|
Miralem1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |