![]() |
|
Што е подобро: пиво или жена?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Автор | |
napoleon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А може и двете истовремено. Прво оближеш пената од устата, а потоа ја оближеш убаво и жената. А може и обратен редослед.
![]() ![]() ![]() Изменето од NAPOLEON - 27.Март.2007 во 00:33 |
|
NEMA POTPIS
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
некња, пред утакмица, земав шест пива, пакет и заедно со жена ми, го смачкавме пакетот!
прекрасен викенд, уште да победевме во фудбал, како што победија Магдинчев и Русевски http://www.utrinskivesnik.com.mk/?ItemID=1FAAC44F81D9AE46A039B7EA15CC71B5! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
idat zaedno dvete,onaka dodeka vodite ljubov se razladuvate so ladno pivo...auuu dodeka go pisuvav ova mi se pripi pivo ali steta sto raskinav so zenska mi ke ja viknev da go probame ova...KE BESE AVANTURISTICKI... |
|
speed
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
dvete u kombinacija se najdobri
zenata te pali pivoto te ladi |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
najdobro e ,...pivoto vo zenata!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pena od ispotena zena
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zenata ja drzish naopaku,...stoechki so nozete megu glava rashireni,...sipash pivo ,...i piesh,....toa e najdobro pienje pivo!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
jas sum zensko pa ke se resam za pivo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
prvo zena .... posle pivo ... ako se napijam prvo pivo ... zaspivam ... !!! i nema da stignam do vtoroto ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zena pivoto samo pian4i
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
konecno zenata ... pettiot element ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne edno,...pet-shest piva,....i edna zena,...nishto bolje,...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
ej mala malena srce si mi zavela....
![]() |
|
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
|
![]() |
|
Кршикоска ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
пиво....љовенбрау
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |