|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 158159160161162 217> |
Автор | |
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja vikam dva pati |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marlon Brando glumec so goltnata motka ... najdobra uloga na Pobunata na brodot Boutny ... na vremeto imav edna vakva tema .. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama utka napraviv ... thanks anakin ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZBORAM DEK SI SRCULE- NELI E VISTINA TOA ILI NE?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so zborash anakin???
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuuuuuuuuu
toa samata go smisli? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
0000000 brza kaj matemati4arov pishuvash a ti matemati4aru da ne si umetnik ili filozof
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
tri pati richard i liz dosta im bese treta srekja |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,.....i da ne beshe,...4 pati?,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
richard barton i liz teilor |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez razlika sto nikogas nema da go vbrojat vo svetskite knizevni iminja,
negovoto tvoreshtvo e ime za sebe-OSCAR WILDE-djavol i angel,kako sto go vikale,gi napisal najubavite stranici na ljubovta i umetnosta. Knigata koja e proglasena za nemoralna i poradi koja zavrsil na sud,edna e od najubavite knigi dosega sozdadeni. .......Ljubovta,smrtta i zivotot imaat nekoe povisoko nivo...... Slikata na Dorian Gray. Treba li da se sramime od svojata identifikacija so nego? Vistina e deka site nie imame mal del od Dorian vo nasite licnosti. Togas koga ke se pogledneme vo ogledalo i bideme vooduseveni od odrazot na ogledaloto,ke ja svatime vistinata. Daaaaa,ama toa gravitacijataaaaa.... taa e opasna... I,da ke go spomenam tuka i mojot prijatel Massimo Savic i negovata grupa Dorian Gray ne slucajno go odbra toa ime ..... Изменето од mamma - 20.Август.2007 во 23:58 |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAD-FBI-HUVER Mujo mu veli na Haso ... - bolan .. Fata je americki spijun .... - kako be ??? - tako navecer viche E-SAD-E E-SAD-E ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo i Haso individui na poslednive nekolku decenii
Go procitav zbunet na veroispoved so vic pa mi tekna na star vic... a go pisuvam ovde posto ima vrska so poezija Vecerno vreme, Mujo krade bostan a Haso cuva straza... Doagjaat gazdite na bostanot i go gledaat Haso i mu velat: -Sto pravis ovde? Haso odgovara: -Pisuvam poezija... Mjesec sija, zeleni se trava sagnji se Mujo, vidi ti se glava. Изменето од влечка - 20.Август.2007 во 22:26 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... Od kade ova sega?????prvpat go gledam...... |
|
Внеси реплика | страница <1 158159160161162 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |