|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 217> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bad Spenser i Terens Hil Mnogu komichen par .. edniot kako nasiot bubo ... drugiot kako Mile panika ... filmovi prava ludnica ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KUSTURICA EMIR-Reziser,(za malku ke recev nash).....
Kolku falen tolku i osporuvan,kolku obozuvan,tolku i omalovazuvan Dva pati im ja zema nagradata za najdobar film na festivalot vo Kan. Vo Venecija im go mazna "lavot"-zlaten,sekako so filmot: "SECAS LI SE DOLI BEL"(poubavo zvuci na srpski), Pa posle na dva pati,-ne tuku na tri,im ja zema "palmata-pak zlatna,se razbira vo Kan.Ednas so "Dom za besenje",kako najdobar reziser ednas so "Tatko na sluzben pat",i uste ednas so "Underground"i site tie bea kino-hitovi. A toj...vo negov poznat stil si izjavuva: -"Sekogas koga ke osvojam nekoja nagrada i so toa ja velicam kulturata na ovie prostori,go pravam toa,koristejki ja vo svoite filmovi-nekulturata na nacijata"- IIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiii...??? Bash go boli...... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baldwin
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe dar mar napravivte vo temava ... salam imaginacija ... cel film mi se isprozektira vo umot .... sega nezam kade sum ... "SECAS LI SE DOLI BEL" ... anakin ne se veli kecanje ... ili bukva imas lapnato ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marlon Brando i Elizabeth Teilor samo si se zemale i ostavale ... tri pati taka ... nekoj edvaj ednas ke se ozeni ... ovie tri pati ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jarry Luis i Din Martin ovie ne se zemaa ... ama ludnica od filmovi pravea ... Jarry brliv ... a Din Martin samo gi vrtese najubavite glumici ... dobar par bea ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baster Kiton .... snimi nekoj filmovi ... na pocetokot na kinematografiajta .... i ajde ke gledam film so Baster Kiton ... cela nedela na televizija .. Baster Kiton ... Baste Kiton ... nisto .... slab glumec .... samo sto edan lokomotiva ja aknaa od visoko ... tolku ne im teknuvase da napravat toa so maketa ... eee.... taka koga go nemaa Spielberg ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAN KLOD VAN DAM
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mala ispravka do anakin , Zan Klod e evropski prvak vo karate .
Jet Lee e kung fu fighter
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prifakja i ako
greski vo temata individui se POZELNI i nenamerno namerni inaku ne bi bila temata HAI |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Azis ... light !!! Mila Jovovoc kako Lilu vo filmot ... 5-ti element ... !!! 1. zemja 2. voda 3. vozduh 4. ogan 5. zena mazite nikade gi nema ... vo filmot Mila Jovovic ima dvojna DNK ... i ima ogromni predispozicii kako zenksa ... inaku covekovite DNK i na majmunite ... se isti 99 % ... toj 1 % .. ne pravi nesto pogore ... i plus DNK kaj nas e ednospiralna ... ete spiralite postoele uste koj znae od koga ... ne se izmisleni vo denesniot sovremen svet ... za kontracepcija ... inaku slonot ima golemi usi ... za da se ladi ... a i golemi ochi za da gi gleda mravkite .. koi se delat na tri grupi ... ova kako mali Djokica ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mary Phelps Jacobs е жената која го пронајде и патентира прслукот. Во 1913год на еден бал облекла импровизиран прслук направен од две крпчиња и трака и и послужил како замена за корсет.
Пронајдокот го продала на една фирма за корсети и со тоа заработила мноооооооогу пари крпчиња... односно марамчиња Изменето од влечка - 20.Август.2007 во 19:35 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... Od kade ova sega?????prvpat go gledam...... |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo i Haso individui na poslednive nekolku decenii
Go procitav zbunet na veroispoved so vic pa mi tekna na star vic... a go pisuvam ovde posto ima vrska so poezija Vecerno vreme, Mujo krade bostan a Haso cuva straza... Doagjaat gazdite na bostanot i go gledaat Haso i mu velat: -Sto pravis ovde? Haso odgovara: -Pisuvam poezija... Mjesec sija, zeleni se trava sagnji se Mujo, vidi ti se glava. Изменето од влечка - 20.Август.2007 во 22:26 |
|
Внеси реплика | страница <1 5556575859 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |