IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 231>
Автор
Порака
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 01:31
газење%20од%20смеење
ova e nevideno :)))
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 01:38
Helloнамигнување

Dalton eve rezultati od lomo-to
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=30071

pa se znae kako kje  izleze so lomografija (sekako ne kako shto sum o4ekuval)

Изменето од moz pos - 20.Август.2007 во 01:40
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 01:50
Ti go procitav mailot. Utre ke idam do Bimbo i ke im nosam filmovi. Ke pokusam da pregovaram za poniska cena. Mene mi naplakjaa sekogas razlicno i sekogas se pomalku i pomalku :)))))) sepak poskapo od normalnite ama prifatlivi. Za skenovite ne se zamaram deka mi se za na flickr i idividi.
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 05:57
Dobro utro na site ....
ili nema nikoj? среќа кафе
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
itan14 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јануари.2007
Поени: 545
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај itan14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 07:34
Tuka sme, na rabota.тага
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 07:58
Dobro utro i od mene , veke gi pivnuvam prvite i najslatki goltki .hahahahaaголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 08:15
Ooo, Ilco. Long time no see a bogami ni read среќа
Aren?
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 08:17
Nina,
sega gledam od 11 Juni do sega imas napraveno 443 poraki ... za 2 meseci ce gi imas povece od mene kako sto stojat rabotive голема%20насмевка.

Zarem uspea na forumov za fotografija da gi pustis tolku poraki?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 08:23
Originally posted by Mire Mire напиша:

Nina,
sega gledam od 11 Juni do sega imas napraveno 443 poraki ... za 2 meseci ce gi imas povece od mene kako sto stojat rabotive голема%20насмевка.

Ti rekov gadno sum navlecena na se sto pocnuva na "F" . Mi nema spas голема%20насмевка .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 08:25
Hehehe ... mene cudno me gledaat koga ce kazam deka doma nemam internet, a uste pocudno koga ce im kazam deka e vo prasanje odrzuvanje na mentalna higiena смеење смеење
Кон врв
itan14 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јануари.2007
Поени: 545
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај itan14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 08:30
Ne e loso Mire, ama mnogu rabota, Vekje treto kafe od sabajle.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 08:50
Originally posted by Mire Mire напиша:

Nina,

Me zasramuvas .замисленостзбунетост
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 09:03
Добро утро форумџии
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 09:11
Dombro jutar Bobi. Sto vaka rano posabajle? Ti si barem spavalica, ili go napadna kvantaski, pa sega ne dzirna pred da prodolzis kaj sto si zastanal sabajlevo? голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.