|
Дали наставникот може да го поттикне ученикот |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | ||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Август.2007 во 22:02 |
|
Денес на учениците честопати им е здодевно во училишните клупи.Дали наставниците можат да ги поттикнат учениците повеќе да учат.Дали ако материјалот е полесен и поинтересен учениците ќе сакаат да престојуваат во училиштата.Можеби некои од учениците се толку многу разгалени па се поставува прашање дали нив воопшто некој и може да ги поттикне да учат.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So platata koja ja imaat teshko deka voopshto na taa tema razmisluvaat.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toj, i zatoa postoi.
Da go nauchi i ako e dobar pedagog mora da najde nachin kako da prijde do sekoj uchenik posebno, i da go pottikne. Platata ne bi trebalo da e prechka.No,kaj nas e izgleda presuden uslov -nazalost.!! |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:27 |
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Работа им е да можат. Но не се чудотворци професорите, ако има проблем тогаш тој е до родитлеите и децата но неретко и професорите а не само едните.
|
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако дека може.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Garirenty
Нов член Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
затоа има секакви наставници и професори во државава и многу деца, средношколци и студенти на кој не им е до учењје, самите се демотивирани.
Според мене секој наставник треба да си изнајде свој метод за да му помогне на детето да го засака и наставникот и предметот. Значи за да го засакаш предметот треба да го сакаш и наставникот Пресуден момент за тоа е да воспоставиш добар контакт со учениците |
||
that is the qustion
forget about the answer |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ЗАТОА ДЕЦА УЧЕНИЦИ...АКО САКАТЕ ДА УЧИТЕ ,САКАЈТЕ ГИ НАСТАВНИЦИТЕ....МОРА И ТИЕ ДА БИДАТ САКАНИ ,ПА ГРЕОТА СЕ МАЈКАТА..!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SEKAKO DEKA MOZE,DOKOLKU SI JA SVATIL
SERIOZNO PROFESIJATA,SO KOJA STO SE ZANIMAVA. |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zasto vo makedonija se po platata se meri???? preku glava od vakvo kukanje.... [:-&] Изменето од LouWeed - 01.Ноември.2007 во 09:24 |
||
tehnologytanka
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Normalno deka moze i nemojte da gi napagate nastavnicite od niv denes se bara se i sesto da izgotvat za rabotata sto ja vrsat i da gi vospituvas mladite ne e lesna rabota,bidete im blagodarni sepak tie se tamu za mladite
|
||
TTTTTTTT
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako veke ja izbrale taa profesija ,treba da si ja vrshat kako shto treba, profesionalno, a ne da baraat izgovori kako plata, decata se nevozmozhni itn. redovno primaat plata, ima luge shto moraat da rabotat skoro za bezpari
niloj ne reche deka e lesno nema nishto lesno, treba da se potrudish Изменето од bluebell - 01.Ноември.2007 во 10:09 |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
gordon
Група Регистриран: 31.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj nikogo ne tera da raboti so sila, ako ne im cini na profesorite,
si ja utnale profesijata epten, toa e isklucitelno profesija koja se
raboti so ljubov.
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се' се мери со плата, зашто некои живеат само од неа... |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |