|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тебе те обележува ( те прави свој ) со тоа занечение
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто мора да имаш етикета на себе која ќе вели: "Јас сум ваква и таква"?
Зарем не е подобро лично ти да си се претсавуваш себеси? Со своите зборови, дела и постапки.
Зарем не е подобро преку тоа луѓето да те запознаат каква си ти, отколку да "прочитаат" на тебе каква си ти?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш вреди да си сликовит во објаснувањата нели,затоа во азбуката постојат интерпукциски знакови,по форумите смајлињата а во реалниот живот постои тетоважата.
|
|
D_NazGUL
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 28.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене тетоважата мора да има свое значење. Да се тетовирам онака безвезе само за да бидам у тренд е најголемата глупост која за жал ја прават многу луѓе. Исто многу мрзам кога луѓево ставаат иста тетоважа (не зборам за трајболи), рецимо вртиш каталог и оп оваа ја сакам ама иста. Како бре иста? Истата таа тетоважа веќе некој ја носи. Замисли онака си одиш по улица и се разминуеш со твојата тетоважа. Глупост!
|
|
The Nazgul were they.
Darkness went with them, and they cried with the voices of death. |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одговорот и поентата на темава до некаде
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum pomisluval da se istetoviram ponekogas, no ne sretnav tetovaza sto mi se dopadnala
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не се збунивај воопште со бирање на мотив ако не знаш што ти значи или што сакаш во живот затоа зашто и самиот моментален избор е променлив
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ja i ne znam sto sakam
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ке знаш ако имаш желба да носиш нешто на тебе цел живот и да е дел од тебе тогаш стави си тетоважа а до тогаш можеш само оние за 15 д или сликичкине |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене тетоважата е доживотен невкусен белег кој честопати знае и да разочара.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам дефиниција,
На овој свет има два вида на луѓе - истетовирани и НЕистетовирани па секој со своја памет |
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Долго време сакав да се тетовирам,и го направив тоа.Си ја сакам мојата тетоважа,во прво време ми беше многу чудно додека се навикнав на неа,а сега имам желба за уште една.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш никој не застанал на една
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene samo privremena. Ama sum cul deka ima i takvi privremeni sto se stetni za kozata(bojata ne bila dobra).
|
|
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |