|
Деца |
Внеси реплика | страница <1 7891011 263> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mal gol se setav kolku sakav i kade sakav, a sega ne mi davaat, e toa e diskriminacija
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку тоа мал си бил.На две-три години и да си шетал ајде, ама на десет-петнаест ако си шетал гол тоа е веќе проблем за психијатар.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa kako u africki dzungli setaat goli i nikoj ne im vika nisto. Sto imame pa tolku sto treba da krieme. Na plaza demek taka trebalo, edino sto ne mozam da vidam toa se bradavicite i slivata iako najcesto se proziraat. Ma kogo lazeme nie. Ma daj molim te !
|
|
vanesa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ич не ми е смешно.Јас стварно имам проблем и затоа сакав некој совет од некој кој има искуство со тинејџери.Денес цел ден не разговарам со мојата ќерка и не знам дали е тоа најумно.Ама незнам како поинаку да постапам.Од разговори и совети устата пења ми фати, но од тоа фајде нема.Таа си тера пос свое.
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој не сака да прима, а и да реализира директни и туѓи совети. но еве ги моите.
разговорот треба да почне со извинување, заради неразбраноста на нападот, сама кажа дека не си го разбрала, а да продолжи со барање на причината. нападот е последицата само. адолесценцијата е најосетливото време за децата, посебно за женските и нивните женски проблеми. во прашање е хемија, а можеби хемиски дисбаланс. значи треба да се обрне внимание и на исхраната, помалку чолокади и шеќер. а повеќе свежо овошје и зеленчук. и многу, многу разговор. зошто детето да бара пријатели наоколу, на кои ќе им ги раскажува своите проблеми? а можеш и овде да ја насочиш. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам јас, ако знае некој од другите членови, се надевам ке ти одговори |
|
|
|
vanesa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Родителската љубов е безусловна и безгранична, барем мајчинската.Секогаш наоѓаме оправдување за постапките на нашите деца.За нивните грешки самите се обвинуваме.
Јас мислев дека детето не може да се разгали ако му се дава многу љубов, разбирање за неговите желби, да му се пружа и над можностите што ги имаме.Ама не било така. |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко е да бидеш и родител и учител, во исто време.
учител, мислам да го учиш детето за животот. затоа што секогаш родителите за учителите велат дека се многу строги. ако е само до разгалувањето, лесна работа. обиди се да бидеш половина од денот учителка, а половина од денот, родител, т.е. мајка. значи прво сериозност, потоа разгалување. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислев дека детето не може да се разгали ако му се дава многу љубов, разбирање за неговите желби, да му се пружа и над можностите што ги имаме.Ама не било така. -citat -Venesa
Venesa tocno e toa deka na decata treba da im se dava mnogu ljubov,razbiranje na nivnite zelbi,da im se obrnuva vnimanie da im se zboruva itn.No seto toa e stetno koga e predozirano.
Mnogu e vazno koga se vospituvaat decata da im se vleze vo "nivniot film"(taka polesno ke gi razbereme,a i tie nas).
p.s.vo nieden slucaj ne treba da se kaznuvaat so toa da ne im pravime muabet naprotiv treba samo da najdeme nacin kako da dopreme do nivniot razum(toa se pravi od mali noze,no nikogas ne e kasno.....)
i da dodadam na decata netreba da im bideme samo roditeli i uciteli tuku treba da im bideme i "drugari" Изменето од zeznata - 20.Август.2007 во 18:53 |
|
vanesa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера се смиривме.Таа ми се извини, јас едвај дочекав да прозбориме.
Во нејзиниот филм се трудам да влезам, ама некако не можам да се снајдам од кој жанр е. Сакам да и бидам и другар и мислам дека дека сум на добар пат за да станам тоа. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Venesa milo mi e sto go citam ova. Dokolku ti treba nekoj sovet tuka sum |
|
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GI OBOZAVAM NAJMNOGU KOGA RAZGOVARAAT SO MENE NEZAVISNO ZA STO
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nrshto najubavo na majkata ako za deca zborime.
|
|
SeXy BaBy
Група Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deca?
lele naj ubavata tema... rodiv pred edna nedela... sakav da stavam slika od Leo (taka se vika) ali neznaev kako a i nemav vreme da proveruvam posto nabrzina napisav samo komentar.. eve slikata na leo ke ja stavam namesto moja... toa e Leo... kisssssss
|
|
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |