![]() |
|
насмевка |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neodamna,od edna mnogu draga licnost
nauciv koja e najiskrenata i najubavata nasmevka sto mozes da ja podaris nekomu. Toa ti e veli - koga ocite ti se smeat....a nisto ne e smesno. Bi sakala site ludje da podaruvaat takvi nasmevki Изменето од mamma - 18.Август.2007 во 22:35 |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Stom mi se smeska, znaci ke dae
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
takvi nasmevki imaat samo sreknite licnosti
(za zal mnogu malku gi ima)
|
||
![]() |
||
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
|
jas ja cekm ama koga ke ja dobijam..........uste.........
![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
najubava nasmevka ne e onaa koga si najskreken tuku onaa koja i pokraj taznoto srce, i nesrekniot moment uspeva da izleze i da se podari nekomu.
a i plus pozdravo e da se smeeme ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Da,tochno e,....mojata e takva.... |
||
![]() |
||
petok-13 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
porcelan
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Najneodoliva nasmevka e koga ima namera da mi dae
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
nasmevkata treba da e od dusa ... a ne da lici na cerekanje ... nasmevka - ![]() cerekanje - ![]() eve edna ubava nasmevka ... so brzo trepkanje na klepkite ... vo 128 milioniti del od sekundata ... ![]() ova se vika snimanje so 5638 mega pikseli ... |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ili koga ke mi go vidi
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
zdravo zbunet ... originalna definicija na nasmevka ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
nasmevkata e najubavoto oruzje koga prijatelite te gledaat deka se smees drago im e sto imaat za prijatel prijaten covek , neprijatelite samo sakaat da te vidat so dolgo lice , koga te gledaaat kako se smees , im ide da puknat od maka |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
|
nautro si pravam eden eksperiment ... vleguvam vo kupatilo ... i mu se nasmevnuvam na ogledaloto ... i za cudo i toa se smee ... i zaminuvam na rabota ... !!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |