|
секс заради секс или заради оргазам |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |||
heelooo
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e toa i jas sakam da go kazam....... |
|||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ehhh, pa izjasni se ubavo |
|||
heelooo
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe bilo kako bilo da go ima poarno nego da go nema....if you know what i mean hahaha!A toa "orgazam" na leb li se mackase a??Toa ti e isto si se kacil na Ajfelova kula i ne si ja videl gletkata na Pariz....kakva ironija hahaha
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zaradi sex ( toa u princip gi zbiluva partenrite) a i podobar ( davanje povekje sex zaradi ona vtoroto)
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Seks zaradi e**nje
|
|||
srecka
Група Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zbunet e**enje zaradi...?
|
|||
ve sakam
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
temava poglupa amin
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
srecka
Група Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hektor mozi neznae sto e orgazam, ko zbunet i toj samo e*enje znaj
|
|||
ve sakam
|
|||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pravo sumljam
|
|||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тоа ти е како некои што земаат кола од 99.000 €, а после ја пикаат во гаража и ја чуваат таму, плашејќи се да ја извозат барем еднаш.
сексот се знае зошто е наменет, за размножување. тоа што луѓето со тек на време си го сфатиле како најдобра забава на светот, а при тоа и очекуваат некое крајно задоволство, само покажува колку знаат да бидат себични. вицот со Тошо како беше: - ене ја вика, пере, пегла, тањири мие и песни пее, а не знае дека ќе умре наскоро, батка. а уствари Тошо сет капнат, скоро на умирање, жена му гајле нема, песни пее. |
|||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e**nje zaradi fukanje
|
|||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
seksot ne e samo zabava ili za razmnozuvanje ako ne osekas potreba nema da sakas ni da se razmnozuvas
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za da mozes da ja snimis u tekot na seksot i posle da ja ucenuvas za da ti gi dava parite, a ako nema neka obiva trafiki
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |