![]() |
|
Подобар свет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Автор | |
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taka covekot e samiot toj sto ja unistuva prirodata i samiot sebesi, nikoj drug ne ja gaduva prirodata osven nie. I site tie bolesti se del od nevnimanieto na covekot. Za podobar svet tesko, a ne deka nekam ama moderniot zivot ne ni ovozmozuva.
Na coveka ako mu go dades edniot prst nema da mu e dovolen, ja bara celata raka.
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
NEMA POVEKE KADE DA BEGAME ... MORA DA SE SOOCIME SO TOA DEKA SVETOT VO KOJ ZIVEEME NE E SAMO MATERIJALEN .... TUKU IMA I DUHOVNA DIMENZIJA... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
COVEKOT E MATERIJALNO I DUHOVNO SUSTESTVO... VO OVOJ MOMENT PRAOVLADUVA MATERIJALNIOT SVET ... A DUHOVNIOT VEGETIRA ... GO IMA MNOGU MALKU!!! MOZE... A SIGURNO TOA KE BIDE... BIDEJKI VEKE SME DOJDENI DO DNOTO... KE BLIKNE DUHOVNIOT ZIVOT KAJ LUDJETO ... I TOGAS KE VIDAT DEKA MNOGU RABOTI ... ZA KOI VLOZILE MNOGU TRUD... VOOSPSTO NE BILE VREDNI !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
sakam da veruvam vo ova
![]() |
|
![]() |
|
Hacker ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Se razbira na ovie prasajna nema konkreten odgovor, no znaj postoi podobar zivot od ovoj vo koi sto sme nie.... Ne mozam da dookkazam no imaginacijata me tera na toa.
Denesniov svet se raspadnuva a luceto samo se jadad mecusee za politicko ili pak nekakva polozba da ja zazemat pobrzo nemislat na toa sto potoa koga ce umreme ili pak losi ili dobri dela... Zatoa nikogas ne se razocaruvajte sekogas tamu nekade stoi i ne ceka podobroto Buki
|
|
Proctaj...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
|
Proctaj...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ako imate da izberete kade bi odbrale da ziveete vo Imaginacijata ili pak Realniot svet?
Buki
|
|
Proctaj...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
|
Proctaj...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jasno deka kjoravite ne go gledaat,....i koga imaat ochi!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
svetot porano bese saren a go gledale preku crnobel televizor
svetot i sega e saren i go gledame preku televizor vo boja koga so super televizor vo boja kje gledame crnobel svet togas kje si postavime prasanje PODOBAR SVET? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nostardamus veli dokolku go preziveeme periodov na tretava svetska vojna so muslimanstvoto, 3000 godina ke nastane seopst raj. Ke pocekame pa ke vidime
Изменето од zbunet - 15.Мај.2007 во 09:36 |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Mi se dopaga napisanoto .. isto mislam i jas.. |
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
VERUVAM DEKA DOKOLKU VERUVAME VO GOSPOD SEKOGAS KE GO DOBIEME ZASLUZENOTO EDINSTVENO TOJ MOZEBI DOCNI NO NEZABORAVA
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ako cekame na gospod togas sme go nae*ale
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |