![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 217> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Michael Jordan
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:03 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
go najdov tekstot ... mnogu detalno napisano ... samo tocno e deka ja sakal Cleopatra-VII ... potomok na makedonskiot general Ptolomej ... drugar na Aleksandar Makedonski ... Inaku vistina e deka Cleopatra bila so Cezar ... a Marco_antony ja vardel ... posto Cezar otide da to ubijat vo senatot ... Cezar imase neodlozna sredba so mecevite ... na tie okolu nego ... Marco_antony ja vardese ... posveteno ... ama ne ja dovardi ... inaku marco ne bil glup ... imal golema harizma ... vodel ogromna vojska ... a ovie cezari .... se degenerici ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ako dobijam zolt karton ... ke izbrisam ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:03 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ako mislese deka od mene ke dobies zolt karton-eve NE. Jas samo ti zabelezav deka pisuvase za nesto sto voopsto ne postoi nitu postoelo vo ovie 2mileniuma,pa i porano,pa ni ponataka.. (barem dosega ne e dokazano) Taa "individua" za koja ti napisa post-dovolno ja ima vo veroispoved i zatoa zamoliv da ne se spomnuva tuka kade sto se pisuva za licnosti koi navistina znacat nesto vo istorijata. Sega,i Barby ne e individua,nitu machu picchu...ama da razbieme malku monotonija za da ne bideme preozbilni....nikoj ne ni doadja na temava ![]() poz... Изменето од mamma - 16.Август.2007 во 13:52 |
|
![]() |
|
pozdrav i od mene ... ami i jas pisuvam da bide zanimlivo .... i malku adrenalinot da go krenime .... prijaten den ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ako se karate kje ve izbrkam od tuka abe ova e smrtno ozbilna tema
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne be...samo usoglasuvame mislenja....
![]() Koj ne e ozbilen????? ![]() |
|
![]() |
|
tocno e deka ne se individui
smajlita dve od karti kec na desetka dalecinski upravuvac no se individualni raboti sto individuite individualno gi kosistat za ili protiv drugite individui BOOM uzivajte tuka i pukajte so site topovi konji lauferi kralevi samo nemojte so kralici ti e za baknuvanje ne za pukanje Изменето од anakin - 16.Август.2007 во 14:36 |
|
|
|
![]() |
|
Jaki diskusii ... normalno treba da ima usoglasuvanja ... i temata e TOP TEMA ... zad dobar konj prasina se kreva ... ama i za dobra kobila prasina se kreva ... Neznam kako ova pogovorka mi asocira na TINA TURNER ... anakin ... daj ja pesnata na Tina ... kade vo spotot odi kako kobila ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
AJK I TINA TURNER Toj Ajk pravese dobra muzika ... ama ne mozese od droga da vidi ... deka zenamu e prava zenka ... prava diva ... zvezda ... Noti ima kolku sakame ... pesni ima kolku sakame ... no vazno e tie noti da imaat dobar background ... anakin ... sakam da te prasam ... dali ti se dopadjaat prateckite vokali .. koga vikaat: ooo- lala-lala ... ooo - lala - lala .... Samo vo slucajot na Tina Turner ... prateckite vokali ne gi zabelezuvam ... Inaku sum clen na simpatizerite na Tina Turner ... si ima web stranica i se imam zacleneto ... a Ajk ... koj go znae ... dobar muzicar ... slab maz ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:04 |
|
|
|
![]() |
|
JOHN TRAVOLTA
![]() ![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:04 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |