|
РОК МУЗИКА |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | ||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj se kara???
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво ја слушнав Moist Vagina( ако знаеш која е) во македонија love buzz -само во сад бил блич(првиот пат) издаден а јас го купив на старо значи човек што го купил синглот кога се појавил. Ако е за тоа сите ние сме сакале ко тинејџери или да свириме со некој или шо ти знам д играм кошарка покрај мџ. Голем удел во успехот има дејв точно-но најголем има к*рт нај најголем, за гласот не сакам ни да почнам, кој жити тетка мик џгер да не пее убаво? Види се согалсувам дека во различно време биле. Кога се појавиле стоунси било многу полесно затоа што немало многу бендови а и музичари воопшто. Ама го немаат влијаните што нирвана го имаат до ден денеска, го немаат квалитетот на музиката, ги немаат генијалните текстови на к*рт, го немаат ненормалното лупање на дејв итн. |
||
|
||
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neobjektivo sporeduvas deka si fan
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Необјективна е споредбата-ама јас мојата проценка ја давам објективно!
|
||
|
||
moskva_bojan
Нов член Регистриран: 15.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najdobri se AC/DC,Led Zeppelin,the Doors,Pink Floyd,Guns 'N' Roses
|
||
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
I`m back in the game
|
||
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LED ZEPPELIN LIVE AT LONDON'S 02 ARENA NOVEMBER 26 , 2007
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6990704.stm http://www.ledzeppelin.com/ The Song Remains The Same |
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еднаш прашав на форумов за групава и само еден члеин ми кажа дека знае кој се.
Бендот се вика Institute и е составен по иницијатива на Gavin Rossdale-ex bush за тие што не го знаат мажот на Gwen Stefani. Јас лично уште не го преболев распаѓањето на буш како група но тоа е тоа. Ова беше проект кој што звучеше поагресивно од нив, имаат снимено еден албум Distort Yourself и за жал тој е последен. Јас како голем љубител на пост гранџот многу ми е тешко да наоѓам добри бендови-институте беа најдобра работа до сега. Албумот го нарачав орогинал од америка ми го донесе братми. Како продуцент мислам дека беше истиот што ги работеше албумите на tool &nirvana Andy Wallace- не сум сигрен за ова а ме мрзи опаковката да ја барам, но по звукот е очигледно дека имаа допирни точки. После првиот албум бендот се распаѓа поради незначајниот успех во сад. Ова е слично на моментот кога умре гранџот и популарни станаа бексрит бојс е па сега во америка појше се заебагава на ЕМО отколку на нешто пожестоки работи. Зарем не мислите дека баш оние најдобри бендови во рокенролот имаат најкратка кариера. Многу ме нервира ова. Во прилог ставам слика и линк од ивниот едниствен сингл. Песната се вика Bullet Proof Skin.http://www.youtube.com/watch?v=7HIrKSmgwNk Кажете ми ваше мислење за нив? Еве уште една песна од нив иако е само вметната во спото како прилог, сепак само слушајте ја не мода гледате. When Animals Attack(омилена тема од цел албум)http://www.youtube.com/watch?v=kel9qnfzp6c |
||
|
||
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sea gi slusnav ovie Institute -mi se dopadnaa od prva kako so kazuvas mislam porano nemav slusnato.. ali sea koa ja pustiv ovaa bullet prof skin mi se u4ini nekako poznata... ..ona za toa deka podobrite bendovi imaat kratka kariera donekade si vo pravo |
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако ти се допадна таа верувај ми ќе ти се допадне и остатокот на албумот. Бенд од ваков тип или го сакаш или ги мразиш. ама неможеш индиферентен да останеш на нив. Во секој случај мило ми е што барем на еден член му се допаднаа. |
||
|
||
FANCY
Сениор Регистриран: 18.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгледа никој друг не ги сака, а толку многу рокери демек има на форумов и толку што слушаат добра музика што тоа е простоневеројатно. Како ли го пропуштија ова?
|
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemo ne zbori mnogu mnogu..pusti tool tamu i kjuti......
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemo ја има цела дискографија и на tool и нa perfest sircle, али поентава е да слушаме и ново нешто а не истите бендови во круг да ги вртиме. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |