|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 473> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми недостасува западна македонија
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИ НЕДОСТИГА МИ ФАЛИ ЕДНО СТРУЖАНЧЕ.....
МИ НЕДОСТИГА НЕЈЗИНАТА ПРЕГРАТКА...
А НАЈМНОГУ МИ НЕДОСТИГА БРЦАЊЕТО ВО ДРИМО СО НЕА....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugarka mi....najdobrata....zamina vo Italija...se omazi.....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
bros
Сениор Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi fale dedo..sega nema koj da mi dava dzeparac:(
|
|
P.S.I AM HERE
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мувачот
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mane cele i tijana
|
|
respect my authoritaaa
|
|
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden covek
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно дете кое можев да го видам вечерва
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi nedostasuva toj
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дојде време да кажам и мене кој ми недостигат
Big Kiss....лелеее срцко, никако да се погодеме онлајн KaLiNa....од тебе срци чекам слики да ми пратеш од одморот plavusa.....ехееее, едно време си пишувавме, ама сега и ти ретко идеш Dogi и la fille......ми фалат нивни совети и шегувања male4ka ... педерке мила, и тебе те нема нешто MA$TER....лелеее дај боже викендов да те начекам на мсн да си пишеме малку tuturutka.....ебе педер, да не се ожени и ме заборави море mamma....ми фали мама во таа темата за Мачорот zbunet....едно време ми кажа дека ке ми пратеш песна, ама те нема и тебе brza....и со тебе бев у контакт , но некако се послабо си пишуваме, да не си ме избришал од мсн контактите ? babyblue....многу ми недостига, многу MoNiKa....милата Мони, ми недостига во чатот на идивиди, туууу да имам малку повеќе време да си пишеме angelwings.... едно време почесто идеше , а сега кога како, ама сепак не сум те заборавила другарке Emus, Angle.... Snegulka....и тебе не сум те заборавила друшке FLipsi.... па каде си ти ? engie....фала ти мила што редовно ми пишуваш меилови, ке ти пишам и јас овие денови Julija i natalija .....сигурно си имаат обврски, ама ми недостигат многу Beleg.....и тебе не сум те заборавила, благодарение на тебе , сум подобра со здравјето Cecka....,абе што биде со Цецка, ја нема ич, лелеее скроз не заборави сите emilija_90...... се надевам некој ден пак ке бидеш на форумот Maja...иако не бевме блиски, сепак ми недостига твојата поддршка за самодоверба anakin....многу ми фали анакин, сега нема кој да ме кара да не пишувам во подфорумот секс Valerija od FENIX.....едно време си пишувавме на четот на идивиди, па еве ми текна и на тебе , па ми недостига разговотор влечка...еве се сетив и на тебе,бидејки ти покажуваше респект кон мене LouWeed..., штета, ама дефинитивно изгубив контакт со овој член, од како го банираа, сега веке не знам дали воопшто доаѓа на форумов или се налути нешто bajaderam.... NRGMKD..... LAV...... Delfin....иако си пишавме денес, секако ке те ставев во листата Bugi lav... plamenko.... bone.... belichka....тебе нема шанси да те заборавам, душичка sailor........се надевам и по 2 пат ке те видам speed..........ми недостигаш и ти Ghost....нема кој да ме насмее Изменето од Mona Liza - 15.Август.2007 во 18:48 |
|
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-razbiranje od edna licnost, deka nekoi raboti ne mozat da se slucat sekogas taka kako sto nie bi sakale!
-poveke son, zatoa sto stanav hronicno nenaspan -poveke pari! ete toa mi fali vo momentot |
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мона дојди ваму душичке
адниме на мсн па ке зборуваме почесто |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сеа на мене ми е редот...
ми недостига разбирање ми недостига тешењето ми недостига почитта! ми недостига смеењето ми недостигаат глупостите ми недостига љубовта.. ми недостига тој ама нема да патам! Изменето од male4ka - 15.Август.2007 во 22:42 |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |