IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5556575859 231>
Автор
Порака
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:31
Hyper, Moz ... za vas dvajca nekako i razbiram ... ve snema od forum od porano. Ama ti Nina, spies troa otkako se fati so fotografijava, ili teska rabota?

Da ne zavrsis vo "drustvo na probrani prijatelcinja" koi gi leci cicko so debeli cvikeri i gi tera da se drzat za racinja i da vikaat:
"Jas sum xxxxx, i zavisnik sum od fotografija црвенеење"

газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:36
Aj sea ne dremete ... malo jutarnja fiskultura i to...
(taka me ucea vo JNA ... toa so kafeto go preskoknaa голема%20насмевка)
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:43
Mire , na dobar pat sum da stanam zavisnik od fotografija . A na forumov sum tolku navlecena , ne e zdravo . Maz mi veli "ko popalena tinejdzerka sum stanala " .Sega za sega mudro molci , n ne za dolgo .голема%20насмевка A za spienjeto , smetam deka e "gubenje vreme " i go praktikuvam vo ramki na fizickite ogranicuvana na naseto telo . Eden den ke mi dojde na glava , ama togas ke mu ja mislam . голема%20насмевка
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:50
dobro utro, nazdravje kafetoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:51
Ej Jane dosol , dobro neka ti e i tebe . Ubav raboten den .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:52
i utrinskata fiskultura (za mire)...
inaku ako ne znaete kako e da se ima vecerna fiskultura bujrum kaj mene na terasa na internet. na parapet visok 150 cm da stavas laptop i ti da stois junacki do nego duri te jadat komarci i ostanati mali nokni gadinki sto gi privlekuva svatkoto na ekranot...
e pa vidi sega dali nokta e mlada usteголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:53
kako ste sto pravite? mire na forum dva dena edno podrugo? sto li mu se slucilo? kazuvaj brzo, priznavaj !!!!! ajde Mire na tebe je red

Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:54
Ostaj toa , "sto ke kazat komsiite" , manjaciste edno se sunja po terasi vo niedno vreme . Ili operiran si od komsii ?голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:56
jas ne, ama niv gi operirav so vreme od mene. moja terasa, moja spalna, sto ima da gi boli niv?
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 08:58
Originally posted by jane971 jane971 напиша:

kako ste sto pravite? mire na forum dva dena edno podrugo? sto li mu se slucilo? kazuvaj brzo, priznavaj !!!!! ajde Mire na tebe je red

Mene ne me cudi sto e dva dena po red na forum , poveke me iznenaduva sto e na kafe muabet . Sekogas e po ozbilnite temi , kade ima nesto pametno da kaze . Sega resil malku da se zabavuva , na kafe muabet . голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 09:03

jas ne, ama niv gi operirav so vreme od mene. moja terasa, moja spalna, sto ima da gi boli niv?

Glava! ..... ako padne laptopot od parapet
газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење

Inaku ja druze sum od 21:00 sum na rabota i negde kaj 10:00 ce si odam.
Eve vece pocnav i da trokiram, doruckuvav i me fati dremkata, pa pocnav da ostavam mrsnicki otisoci po masava ... de od nos, de od celo ... uvo ... i taka газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 09:06
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Mene ne me cudi sto e dva dena po red na forum , poveke me iznenaduva sto e na kafe muabet . Sekogas e po ozbilnite temi , kade ima nesto pametno da kaze . Sega resil malku da se zabavuva , na kafe muabet . голема%20насмевкаголемо%20гушкање

Ma ne se cudi ic ... jas sum po priroda prilicno neseriozen tip забавакловнсмешен

problemot e sto sum i "malku spor" pa ne sfativ vo prvite 50 postovi deka ne stanuva zbor za kafe muhabet vo MS i slicno, tuku za na forum изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 09:07
aj izdrzi uste malku , pa i ti si imas topol dom... pa ke si odis i ke si legnes...
inaku parapetot e na 20tina metra nad zemja, taka da i da padne laptopot na necija glava ne veruvam deka pogodeniot bi se zalelголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 09:09
Stavi tabla dole "Ako imas bliza rodbina, ne proadjaj!"
Nema da moras da se mucis so zalopojki i tuzbi od rodjaci плазење

........ hmmm ..... a laptopot be?!?!?
Greota e!
голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5556575859 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.