![]() |
|
секс заради секс или заради оргазам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sto bolest sheta..???kaj devojkite... ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
heelooo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
|
togas uzivaj vo zivotot :)) |
||
![]() |
||
heelooo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
|
prasaj go doktor martin.......mislam deka taka se vikase :)) |
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
me nasmevna slatko
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
i ti mene ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
ajde, doizkazi se ubavo, za bolestata bas ne interesira
![]() |
||
![]() |
||
|
ako si d-r.Martin.....treba barem da si slusnal....a ne mene da me rasprasuvas....ili tolku si imal devojki pa se znaes ![]() |
||
![]() |
||
|
Toa e frigidnost...ocigledno... Prasaj ja D-r Valerija....
Bescustvitelnost i nemokj vo polovite odnosi...
|
||
|
||
![]() |
||
|
Toa e individualen problem..ama sepak e problem...ne e za podcenuvanje...
|
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
neznam sto asociiras Dr. Martins so devojki, osven sto gi ima vo takov model do pod kolena |
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Е што болест ќе беше таа? Пак и шета? Демек заразна е?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
hehehehe....cukni vo drvo....
![]() |
||
![]() |
||
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
|
Не, туку преминувам на друга, трета итн партија. Ако после сите тие неколку партии не успее....тогаш не е промашување, тогаш е веќе проблем ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |