IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - секс заради секс или заради оргазам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

секс заради секс или заради оргазам

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
Автор
Порака
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: секс заради секс или заради оргазам
    Испратена: 14.Август.2007 во 13:38
дали кога имате секс ако не доживеете оргазам го сметате чинот за промашен
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 13:44
iskreno do sega nemav promasaj, a mislam deka prasanjeto ti e upateno do ponezniot pol??голема%20насмевка
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 13:46
hhhhhhhmmmmmmmmmmm
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 13:46
Sekoj cin od sexot si ima svoja ubavina...znaci sex zaradi sex....ne mora kuminacija..
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 13:50
и јас сум за тоа Валерија, ме итересира како тоа го прифака машкиот пол, дали секогаш се за оргазам, што друго најдуваат во сексот, и дали ако партнесрката нема оргазам се чувствуваат инфериорни па се трудат до максимум
Кон врв
heelooo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2006
Поени: 253
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај heelooo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:08
Originally posted by marence marence напиша:

и јас сум за тоа Валерија, ме итересира како тоа го прифака машкиот пол, дали секогаш се за оргазам, што друго најдуваат во сексот, и дали ако партнесрката нема оргазам се чувствуваат инфериорни па се трудат до максимум

a znaes li deka ima devojki sto mnogu tesko ........i sto treba da pravime nie......na nekoja moze ke i treba cela vecer.......pa i nie sme lugjeгазење%20од%20смеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:09
Ke se potrudis da ja trefnes g-Tockata ,,,,i nema da ti bide potrebna cela vecer...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај heelooo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:10
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Ke se potrudis da ja trefnes g-Tockata ,,,,i nema da ti bide potrebna cela vecer...

ne si vo pravo.......ne e do g-tockata....mnogu povise e od toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:11
koj vika deka nie ne sakame cela vecer??голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај heelooo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:11
Originally posted by Trilili Trilili напиша:

koj vika deka nie ne sakame cela vecer??голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

sakame......ama nekogas ne se izdrzuva...dosadno eгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:11
Originally posted by heelooo heelooo напиша:

ne si vo pravo.......ne e do g-tockata....mnogu povise e od toa

epa sexot pocnue vo glavata, opusti ja mentalno od sekojdnevnite stresovi pa da vides rikanjeголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:13
Mozebi ne sum vo pravo..ama retko gresam...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:14
Togas oralno dovedi ja do orgazam...ne se maci..cela vecer
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај heelooo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:14

Mozebi ne sum vo pravo..ama retko gresam...

epa retko.....ama ponekogas ke zgresis......ima edna bolest....seata navamu natamu....se zakaca kaj devojkite.......rasprasaj se....намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,107 секунди.