IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дали да се укине МТВ (Македонска)?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали да се укине МТВ (Македонска)?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 40>
Прашање: Дали да се укине МТВ (Македонска)?
Одговор Гласови Статистика
138 [44,95%]
31 [10,10%]
5 [1,63%]
122 [39,74%]
11 [3,58%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 15:06
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Jas sepak ke kazam deka edna zemja mora da ima Nacionalna televizija kako sto e MTV..vistinski lugje koga togas ke dojdat na celo na ovaa televizija...a1 sitel telma ne i se konk*rencija na MTV...samo edno studio vo MTV vredi kolku cela SITEL televizija..ama nema koj da gi sredi rabotite...Makedonija nema nikakva produkcija za da moze da podobri programata..samo napisete i ke vidite
http://www.google.com/search/makedonskaprodukcija

SRAMOTA  za edna zemja kandidat vo EU..плачење
Da, ubo e da ima drzavna nacionalna televizija, ama ne vo ovaa drzava zato sto ja politiziraat televizijata. A i sto ima to da se plaka pa i da e moralno pa..sekade vo svetot ima drzavni nacionalni televizii pa nikoj ne gi plaka. A toa deka nema produkcija i e nesredena e bas zatoa sto e drzavna )) neka ja dadat na koncesija da ja raboti nekoj pa da vidite sto se se pravi vo MTV....a pak neka si bide nacionalna.
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 12:46
da se soglasuvam deka privatnikot podobro bi se grizel...megjutoa kako nekoi luge zaglavija i se namestija na taa drzavna TV, zrckite i gi izvadija..I sega Boris Stavrov ja vrati TV nazad edno 60 godini..sega se kako po osloboduvanjeto crveni studija, crveni kravati i uste zname od NOB fali 
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 13:00
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

da se soglasuvam deka privatnikot podobro bi se grizel...megjutoa kako nekoi luge zaglavija i se namestija na taa drzavna TV, zrckite i gi izvadija..I sega Boris Stavrov ja vrati TV nazad edno 60 godini..sega se kako po osloboduvanjeto crveni studija, crveni kravati i uste zname od NOB fali 
hahaha da u pravo si, moze sakale da stavat ama nemaat , gi izgubile u podrumite nekade.
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 22:00
треба да се сведе на два дневника дневно, пренесувани преку локалните телевизии. Значи пет шест новинари, неколку спикери и техничари, едно студио и толку. Сите предаватели да се отуѓат.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 23:45
ja mislam deka e beznadeznaтага
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 04:35
Под услов да има некоја што веднаш ќе ја заменинека%20ти%20е%20срам.
Може да зборуваме за приватни телевизии ама не и за национална телевизија без оглед на сите негативност.

Ако на некој не му се гледа нека не гледа-ама не сме да се укине!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 17:03
Originally posted by Mr.Trump Mr.Trump напиша:

треба да се сведе на два дневника дневно, пренесувани преку локалните телевизии. Значи пет шест новинари, неколку спикери и техничари, едно студио и толку. Сите предаватели да се отуѓат.

se soglasuvam...samo kaj nas novinarite treba da ja donesat reklamata i samo zaradi toa MTV ima poveke od 100 novinari i uste tolku rabotat na vesti
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 18:55
abe mtv treba skroz da se obnovi ko prvo...mnogu e staromodna...na pr onoa so go pustaat koga ke treba da pocne nekoj film...ovoj film moze da go gledaat lica od 12 god nagore...+12...toa mene mi izgleda premnogu glupo
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 18:58
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

mtv treba skroz da se obnovi 

Да се обнови да ама никако не смее да се укине и точка.
Кон врв
ROYAL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Мај.2006
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ROYAL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 19:00
што ви е бе луге како да се укине, прво нека заврши чекор напредплазење
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 19:54
treba da se obnovi, no nema nikoj pameten da dade pari
inace i jas sum za da ne se ukine, ipak e nacionalna
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 02:40
nacionalna a najzaostanata...poditno treba da se pogrizat za da se podobri
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 04:53
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

treba da se obnovi, no nema nikoj pameten da dade pari
inace i jas sum za da ne se ukine, ipak e nacionalna

Не треба никој да дава има во нашоит буџет и пемногу средства само лошо се финансира со нив.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 18:19
treba da se ostavi sama da si gi zaraboti parite toa e uslov a ne da se kuak platete..nikogas nema da im platam ako ne mi e vrzana smetkata so struja
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.