|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 157> |
Автор | ||
ekica
Нов член Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
skorpija u podznak strelec
sum cula deka rekle do 25 god.vljiae znakot a posle 25 god.podznakot
|
||
ece
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас сум стрелец во подзнак водолија , многу мила комбинација |
||
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јарец во подзнам Лав
|
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako stalno vi kazuva losi raboti ke stane Hororskop
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum bik u horoskop ama ne znam so sum u podznak
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e aj kazi mi jas sto sum vo horoskop? :D oti velish deka najcesto pogoduvas sto se lugeto vo horoskop
|
||
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...и многу невообичаена. Оган - Воздух комбинации, хармоничен однос |
||
|
||
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овен
Овенот е бунтовник на кој секогаш нешто му недостига. Најчесто седи напред во автобусот и му објаснува на возачот како се вози, по кој пат е поблиску или во краен случај со која брзина треба да вози. Секако дека е најбучниот во целата група и е главен виновник за некои посети или не посетувања на туристичките атракции. Бик Ако не го преспијат целиот пат, барем ќе го направат тоа во половината од него, а во другата полоина само ќе вадат нешто од торбата и ќе јадат како да се на норма. Не се бунат на промени во маршутата или лошото возење на возачот, но секако дека се многу проблематични. Ќе испијат премногу течности, па ќе мора да се застанува на секој паркинг Близнаци Ако го имате во групата, патувањето ќе ви помине за час. Како да е платен за тоа, ке ви раскажува вицеви, анегдоти, ке се пошегува на нечија сметка, најчесто на возачот или водичот, но сето тоа ке биде со стил. За овие луѓе (те за мене) не е важно каде ги носите, каде застанувате и во каков хотел. Важно е да се дружат и добро да се забавуваат Рак
При патување, не одење не прават проблеми, но на враќање можат да бидат проблем за некоја екстра посета каде штоо треба да се потроши малку време. Кога се на пат за дома Раковите не ги интересира ништо друго и сакаат што поскоро да пристигнат. Може да бидат и предмет на чекање, ако ги оставите во некоја продавница за подароци. Лав Тој е вториот водич во групата или во одредени случаеви ке се постави во функција на водач. Често успеваат да ја сменат маршутата или планот на бодачот, бидејки има многу поважни работи да се видат од она што тој го нуди. Посетата на музеј мора да биде во планот и се разбира многу простор и време за шопинг. Девица Не се проблематични но можат да бидат здодевни за возачот. ке го прашуваат за оддалеченоста од место до место, за потрошувачката на гориво, па ке пресметаат во пари, па колкава е заработувачката на агенцијата итн., за на крај да речат дека подобро е да се оди секој во своја режија, но јас сепак догодина ке одам преку агенција Вага Тешко ке биде ако не имс е погоди местото или е расипано седиштето. Уште повеке ако хотелот во кој престојувате не е според нивната замисла или според нивните норми. Се нешто ке им недостига и веднаш ке застанат на страната на Овенот бранејки ги неговите ставови, поддржувајки го и подбуцнувајки го. А ако се отвори жестока расправија, ке застане во улогА На миротворец Скорпија Ако во автобусот има тв и видео, ке побараат некој еротски филм и ке се исклучат на некое време. Ако дојде до проблеми нема многу да се расправаат, но сигурно дека следниот пат ке ја променат агенцијата. Ако пак се претера веке сте добиле непријател, кој кога и да е ке си го наплати долгот и штетата што му е направена Стрелец Ова се патниците и авантуристите во зодијакот. Ке расказуваат авантури и патешествија, ке расказуваат како тоа се прави во некоја си друга агенција и како водачот доволно не ги познава работите и она што го зборува, па ништо чудно овие луѓе да застанат пред микрофон и да раскажуваат надолго и нашироко за некои знаменитости при туристичките разгледи Јарец Најсериозниот и најодговорниот во групата. ги набљудува сите постапки и негативности и замислува како ке изгледа неговата агенција кога тој ке ја оформи. Ке се обиде да се здрузи со Девицата како би можел подоцна да ги искористи нејзините анализи и пресметки. Избегнува посети на знаменитости каде што се плака Водолија Овие луѓе се одлични сопатници од кои можете да побарате помош за било каква работа. Друштвени се и секогаш во близина на Близнаците надополнувајки ги во хуморот. Проблем можат да бидат ако се најдат во близина на некој трговски центар за техничка стока. Ке мора да ги чекате да соберат доволно каталози Риба Ова се најдобрите и најмирните сопатници. Целиот пат ке го поминат без коментари,набљудувајки ги постапките на сите сопатници. Има луѓе задолжени за расправии, за совети за хумор, па така овие луѓе нема потреба во нешто да се мешаат. Следниот пат ке размислат дали ке патуваат со таа агенција... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од brza - 23.Август.2007 во 00:43 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bar na tebe ti pogodile, mene nisto, nema vrska
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Риба
Ова се најдобрите и најмирните сопатници. Целиот пат ке го поминат без коментари,набљудувајки ги постапките на сите сопатници. Има луѓе задолжени за расправии, за совети за хумор, па така овие луѓе нема потреба во нешто да се мешаат. Следниот пат ке размислат дали ке патуваат со таа агенција... hm...za mirna, mirna sum.....ali bas ne mi e gajle za drugite, vremeto dok patuvam go pominuvam gledajki go patot, pa kolku i da sum umorna, kolku i da mi se spie...ne! jas sakam okolinata da ja nabljuduvam...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da im go pratam sin mi , ke vidat kolku e miren patnik
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro e za zabava ... inaku polozbata na zvezdite e izmenete od vremeto koga se pravel hosokopot ... taka da mozebi ne sum rak ... tuku nesto drugo ... haha treba da vidam sto sum ... i uste edna rabota za horoskopot ... koga e praven ... se smetalo deka se se vrti okolu zemjata ... no sega znaeme deka ne e taka ... znaci uste edna korekcija ... na korekcijata ... i ke vlezam vo drug znak ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
menjam jarec, vaga i riba za bliznak i oven
|
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |