|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 217> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIKOLA TESLA GO IZMACUVALE MNOGU RABOTI ... I OTISOL VO PARK ... I SEDNAL NA KLUPA ... I SO EDNO DRVCE CRTAL VO PESOKOT... GO GLEDAL SONCETO ... I MU SVETNALO .... I TAKA VO PESOKOT GO NACRTAL TRIFAZNIOT SISTEM ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-"Odzadi izgleda sovrseno...
Odot,oblekata,gradbata na teloto, se e besprekorno. Go zabrzuvam cekorot,ja pristignuvam i ... baram greska. Fala bogu,...nosot i e malku kriv. Sto ke pravev so sovrsenstvo?"- Individua Goran Stefanovski-zasluzuva da e tuka. Изменето од mamma - 11.Август.2007 во 15:10 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahah dobro e ti e toa no ne e .....poteknuva od imeto TOLAR- para koja se koristela vo AVSTROUNGARIJA Изменето од anakin - 11.Август.2007 во 16:18 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa so ne kaza pa me pusti mene da se izblamiram? p.s. sigurno imaat nekoj n.z.s. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no zatoa simpaticno se izvlece
zapravo dosega ne sum sretnal takvo naj naj naj izlekuvanje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
General Augusto Pinochet - Chile bese pretsedatel na Chile ... so voen udar ... za nego slusav od jugoslovenski oficer ... na uciliste ... toa bese odlicno predavanje ... od socijalisticki tip ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas se izvadiv isto .... ama nezaabelezano ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Carmen
Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:58 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rigoletto
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sherlok Holmes
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Peter D. Adamo proglasen kako doktor na godinata vo amerika ... mislam bese za 2000 godina ... tuka nekade ... taa zasluga ja dobi zaradi toa sto ... negoviot tatko i toj dve generacii ... ispituvaa kakva hrana mu godi na ludjeto ... prema krvnata grupa ... 0 - krvna grupa ishrana pretezno meso ... A - pretezno zitarici ... B - za mlecni proizvoti... AB - moze zitarici i mlecni proizvodi ... mislam deka Peter i negoviot tatko se dobri kandidati za vo ovaa tema ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isak Adizes po poteklo od makedonija ... vo amerika firmite go angaziraat za opredeluvanje na covekoviot resurs ... i za toa kako da izleze firmata od dubiozi ... momentalno nasata vlada go ima angazirano ... Toj za covekovite resursi napisa interesni raboti ... edna e slednata ... Ima cetiri tipa na krajno ograniceni ludje ... t.e. imaat samo edna edinstvena funkcija vo mozokot ... i po nea odat ... a toa se : 1. osamen javac 2. birokrat 3. pali kuka 4. poltron Osameniot javac idi prv na rabota si odi posleden ... i so site e skaran ... misli firmata bez nego ke propadne ... na seminari ne odi ... osven ako ne mu naredat ... a tamo odma bara telefon ... da se javi da ne im treba na firmata ... Birokratot ... idi tocno na vreme na rabota ... si zaminuva tocno na vreme ... izmedju toa ne go interesrira dali nesto se srabotilo ... Pali kuka ... ima samo idei ... ne se znae koga ke dojdi na rabota... ne se znae koga ke si zamini od rabota ... ako vikni sostanok ... ne se znae sto ke prasa ... samo idei kazuva ... a niedna ne realizira ... Poltron ... samo ako sedni vo parlamentot... tesko na foteljata ... najdobri se za vo politickite prartii ... stalno znaat da guknat nesto ... i na pretsednikot na partijata da mu dojde ubavo na dusickata ... Zatoa smetam deka ova e individua makedonska ... koja vredi da e tuka vo drustvo so drugi ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. osamen javac
2. birokrat 3. pali kuka 4. poltron |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 4849505152 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |