IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Колку долго се памети првата љубов?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку долго се памети првата љубов?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 14>
Автор
Порака
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 10:48
normalno e da se pameti zatoa sto e prva bez razlika dali budi ubavi ili losi spomeniнамигнување
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 10:51
Originally posted by zeznata zeznata напиша:

normalno e da se pameti zatoa sto e prva bez razlika dali budi ubavi ili losi spomeniнамигнување

ax da prasanjeto bese: kolku dolgo?голема%20насмевка pa cel zivot normalnoтрепкање.
(osven ako ne e amnezija vo prasanjeтага)
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 10:55
ili alzheimerгазење%20од%20смеење
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 23:38
првата љубов се памети додека да ја сретнам втората голема%20насмевка
Кон врв
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 23:53
може се памти , онака ко прво искуство, али живот иде даље, а од спомени не се живее газење%20од%20смеење
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 00:19
Se duri ne ja sretnes slednata ljubov (pod uslov da znaes sto baras)
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 02:43
првата љубов се памети цел шивот секогаш ке се потсетиш на тие моменти тие спомени...можеби ке посакаш да ги вратиш можеби и не ама првата љубов не се заборава
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 21:51

у ствари, јас не ја памтам својата прва љубов... дали е тоа првата девојка ..... па нејзе воопшто не ја ни сакав...

You are fired!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 08:58
Mojata prva ljubov ke mi bide taa so koja ke se ozenam i ke me zakopa, se drugo ne se racuna
Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 13:13
Abe sekogas se pamti  ljubovta,ama onaa vistinskata,za nekogo prva za nekogo vtora ili treta,ama mora barem ednas u mladosta,pubertetot da se ima edna silna ljubov...sto se uste ja pametime!
In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 18:27
Originally posted by Mr.Trump Mr.Trump напиша:

у ствари, јас не ја памтам својата прва љубов... дали е тоа првата девојка ..... па нејзе воопшто не ја ни сакав...

ne be prvata devojka...prvata so mnogu si ja sakal...sto si bil zatreskan u neaсреќаako ima takva deголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 21:36

Сигурен сум дека нема да ја заборавам никогаш . . . Штом не сум ја заборавил до сега ни од сега нема . . . намигнување

STRUGA
Кон врв
551mb Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Август.2007
Поени: 207
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 551mb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 22:39
Originally posted by tuturutka tuturutka напиша:

Сигурен сум дека нема да ја заборавам никогаш . . . Штом не сум ја заборавил до сега ни од сега нема . . . намигнување

OBIDISE сршено%20срце
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 01:12
Prvata ljubov se pameti zasekogas - sepak e prva, prvi custva, prva vozbuda prvi peperutki niz telotoсреќа
 A mojata prva ljubov sinoka se ozeni i mu posakuvam se najubavo i golema sreka vo zivotot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.