![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 231> |
Автор | |
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jas razmisluvav za dve boi so toa sto bi gi farbala do 1/3 ili 1/2 od dole so edna boja , a nago so vtorata , a na spojot so plafonot sakam da pobaram sabloni so oblici . Sto mislite za idejata . izvinete ako ve gusam so domakinski raboti , no ako ne pobaram mislenje od majstori za boja od kogo drug ....
![]() |
|
![]() |
|
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
A Zoran od kade e?
Ne doagja cesto neli? |
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Нина, мислам дека портокалова и сина ти се идеални. Башка кога ќе му дојдат другарчиња дома, одма ќе видиш кој како партиски е орјентиран
![]() Знаеш да не им смета.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() За боите сериозен сум а ова другово после ми падна на памет како штос. ![]() ![]() Изменето од Александар_А - 11.Август.2007 во 10:59 |
|
![]() |
|
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
bela?
|
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Ace ubavo me iznasmea od sabajle , bravo .
![]() |
|
![]() |
|
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Zoran Karapancev? Od Kanada,ako na nego mislis |
|
![]() |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() |
|
![]() |
|
Да на него мисли сигурно.
Зоран е сега дојден на одмор (претпоставувам) и потоа пак заминува за Канада. ![]() Изменето од Александар_А - 11.Август.2007 во 11:04 |
|
![]() |
|
Нина, проштевај, каде седеше ти во Мала станица?
|
|
![]() |
|
Od stranata na prozorite do Jane i Andon . Ne znam kako ne me zabeleza bev malcinstvo hahahahahhaha
|
|
![]() |
|
Уште не ве знам и не ве имам запознаено сите, затоа Обично по некоја монтажа на свадба, по толку гледање, луѓето толку ги научувам што ми се чини како со години да ги знам.
Изгледа дека уште не сум го извадил материјалот..... да тоа ќе да е работата
![]() Кога снимам обично сум сконцентриран во тоа (да биде се како што треба, да не ми избега фокусот, да не ми тресе камерата, да не ме чукне некој...) така да и кога сум на настанот како да не сум.
![]() |
|
![]() |
|
Pogledni go materijalot nema da me utnes veruvaj .
![]() |
|
![]() |
|
OK!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sega ke ve pozdravam do poposle , odam da biram boi . Blagodaram za predlozite . Imajte ubav den . Pozdrav
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |