|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj sto e siromasen e nervoza i trauma za nea oti so sila se pravi budala, za nego oti e iskompleksirana budala i za nejzinite : - Kaj ja najde ovaa goltarska budala !
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi mozela da ziveam so nekoj koj navistina me saka i go sakam bez razlika na toa dali i kolku e siromasen.samo ne bi sakala toj da "kuka" poradi toa sto "nemame" tuku da bide zadovolen so toa sto go imame bez razlika kolku i da e.
p.s.za mene sreken e onoj koj e zadovolen so ona sto go ima.
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum gledal na toa nikogas, ne sum bil so mnogu siromasna nikogas, sum bil so bogata -ne mi se svigalo bas. Ama koj saka neka kaze, parite vlijaat na zivotot,brakot,karanicite po doma i t.n. Kako dojde vremeto mora da se gleda na toa (jas veke ne zasto veke imam partnerka-kakva takva arnami e ) ), se ubo sto vikaat ljubov, ama od ljubov ne se zivee,ako nema $ ima karanici sekoj den i nema ni ljubov togas ni nisto. Ne velam da se parite prioritetni no se del od toa sto treba da vnimavame,barem kolku za prosecen normalen zivot. A sekoj sto ke kaze deka ako ima ljubov parite ne se bitni, ne videl i ne znae zato taka zboruva. Ama utre od sto ke gleda deca...od ljubov?....ke ne moze da si ja stopli spalna da ima sex so partnerot a ne pa za drugo haaha
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene ljubovta e najvazna v zivotot i ako sme i dvajcata dovolno abiciozni parite ke si dojdat sami po sebe i nemora da znaci ako denes nekoj "ima" deka utre pak ke "ima" |
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека ние н би имале проблем со тоа-само сиромашнат личност ќе и биде непријатно
|
|
|
|
eli<
Нов член Регистриран: 24.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemaat vrska parite so ljubovta
|
|
mala>
Група Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekata i ljubovta so pari ne se kupuvaat....
do sega ne sum bila so nekoj mnoooogu siromasen,ama mislam deka ne bi mi precelo,parite se gubat,a isto i se pecalat... sto ako si so nekoj multimilijarder a nema ni troska ljubov... |
|
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako sakas na nekogo da mu go vidis pametot,daj mu pari i mok. Site se dobri i ljubezni i svesni koga se siromasni a ne e taka koga ke im trgne. Zatoa, golem rizik e da se zaljubis vo nekoj ne siromav,tuku covek bez ambicii. Ne deka ne go podrzuvam toa,tuku pak ne e toa toa
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Партнерите треба да бидат од ист или сличен социјален слој, не станува збор само за пари, туку и за воспитување, менталитет, погледи на светот и амбиции. Инаку е многу тешко да ја биде, тие што мислат дека само љубовта е битна се јанлаш.
|
|
You are fired!
|
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку многу си во право. |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za siromav samo tokmak u glava i sapun da se pravi od nego
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e epten preterano |
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i uste nekoj gaat takvi razmisluvanja deka ne se bitni parite .....abre lugeee ajde kazete ako zemete siromasen/na i vie siromasni, od ljubov li ke ziveete?
smetka za struja smetka za parno smetka za telefon odrzuvanje na stan ili pa kuka(uste poskapo) transprot-benzin-taxi-avtobus peleni za bebe, hrana,obleka pa ko ke porasne- skoluvanje i sl. i red drugi raboti sto idat vo zivotot a da i edno od najvaznite....lekuvanjeto na cela familija- e to e uzasno skapo deneska i vas vazno vi e samo ljubovta? hahah do koga ? dodeka ne dojde prviot pritisok od nemanje pari , 1vata raspravija ,karanje...i posle ? nema ljuboovvv... i sto ke prajte ? normalno-razvod |
|
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh toa dokazuva deka se uste ima lugje koi ziveat vo prvobitni zaednici, ama ne e toa opravduvanje,tuku tokku mu e dadeno od Boga,izgleda! |
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |