IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 105>
Автор
Порака
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 23:31
Originally posted by Mire Mire напиша:

Originally posted by moz pos moz pos напиша:

inspiracija za ednostavno podobruvanje na portretot (barem moe viduvanje za podobar kvalitet na likot)

Alal da ti e, bar da go vidime covekot kako izgleda. Onaka ne se prepoznavase голема%20насмевка

смеење ej ova me iznasmea голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
*ivi* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 63
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *ivi* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 01:54
Lugje, epten mi e merak sto tolku 2ri pogledi napravivte голема%20насмевка Toa valjda znaci deka nesto vredi fotkata, a? црвенеење

Site, ama bas site mi se dopagjaat!!! Mire, Branko, Atanas, Ljupco tenk ju, tenk ju, tenk ju големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
големо%20гушкање

Изменето од *ivi* - 10.Август.2007 во 01:55
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

Gandhi
Кон врв
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 01:39
намигнувањеJas sepak da si prasham za da nema ljutenje ....

Kako vi se svigja ???

Ova e gruba obrabotka (5 min) ......

Изменето од moz pos - 11.Август.2007 во 01:43
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 01:53
Po moj vkus e mnogu poplavena . Se izgubile poslednite soncevi zraci sto gi ima na originalot , a sto go dolovuvaat momentot na zaminuvanje na denot . Nema horizont . Mozebi ako neboto ostanelo necepnato . Vaka i brodceto se gubi vo golemoto sinilo ( the big blue ) голема%20насмевка 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 02:00
Da moze i neboto da bide plavo a vodata da si ostane ... vaka se napraveni dvete plavi za da ima mire izbor koe saka da go breshe ili pomalce opacity da se stavi....        

Изменето од moz pos - 11.Август.2007 во 02:03
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 02:07
Verojatno nesto pomedju najmnogu bi mi legnalo.

Od edna strana go sakam zlatestiot prizrak koj gi boi i neboto i moreto po malku, a od druga strana koga ce im se zagledam poedinecno, premnogu se sivi.

pretpostavuvam deka e ova edna od onie sliki koi se gledaat, onaka, kako celina bez premnogu zagleduvanje. Kolku za da odmori covek oci

Blagodaram za obrabotkata
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 14:50
fotkata na Igor, koja mnogu mi se dopagja:

i mojot pogled:

pozdrav

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 15:34
branko shto mu stavi?

-unsharp mask
-HDR
-Draganizer
-drugo...

poshto na site tie mi li4i
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 15:41
vaka:
1. burn tool na mestata koi mislev deka ke izgorat posle dodavanje na contrast
2. dodadov malku kontrast
3. unsharp mask
4. lighting effects za malku dramatika
5. clone tool-ja otstraniv rakata
i tolku... )))
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 15:42
Бранко, мислам дека сега е премногу шарп
Кон врв
Glecin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glecin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 23:50
Dobra e obrabotkata...mi se dopagja sto si napravil so rakata i so crnoto pod liceto...no mislam deka e preostro otideno....za nijansa....se poznava se na liceto.....mojata poenta beshe da ja potenciram samo naocharata....)...zatoa ja krstiv Ferre...inache thanks...B/W e odlichen na vtoriot pogled...!
There is more in life than books you know, but not much more!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 23:56
Igor, mozebi malku preterav so ostrenjeto, no pod vlijanie sum na nekolku porterti sto gi vidov neodamna, a se prepolni so detali, pori, brcki itn... ))

inaku mislam deka loso izlegla na forumov, fatena e vo nekoj "megjupixel" , ako mozes desen klik na nea, view image, pa zumiraj
pozdrav
Кон врв
551mb Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Август.2007
Поени: 207
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 551mb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 23:58
POMALKU NOSTALGICEN I POLNICOK ZOOM
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 15:44
Fotogtafija na Nina
"Pocinka"

original:

maj vej:

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,168 секунди.