|
Што е поарно, да си арен или лош со жена? |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si predobar ke i zdosadis ako si los si idiot znaci...
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar k*r, mir u kuka.
Stravot go cuva lozjeto. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja mislam treba da se bide negde u sredinata...ni mn dobar ni mn loskako so rece baby goth...ako si predobar brzo ke i zdosadis
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу веројатно. Посебно на некоја „Кучка„ која не знае да го цени тоа Изменето од Горе_Лево - 08.Август.2007 во 13:29 |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobro e kako se osekas taka da gi tretiras site lugje. Koga ke vidis deka zabeguva, pokazi zabi cisto kolku da ne te pravi budala. Ne gi cenam papucarite niti pak dominantnite maski.
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako bidis los mozi poveke ke te pravi budala ama nema da bidis svesen
|
|
slavko
Група Регистриран: 05.Февруари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ima edna stara pogovorka: -E*I DA TE SAKA, TEPAJ DA TE SLUSA... ...taka ti e to..na zena nikogas ne mozis krajot da i go najdis...ne treba ni premnogu los a ne treba ni papucar da bidis....ako si extremen vo ovie dve situacii ona ke go iskoristi toa vo nejzina polza...abe zeni ,zeni...ZLO NA SVETOT, BEZ KOE NE SE MOZI...POZZ |
|
...uvek uzivaj u dobre stvari sta nosi zivot,zasto nikad se ne zna sta ne ceka sutra...
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба да си добар и да ја пазиш, се друго е сељаштво ........................................................................
|
|
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo nezno,neznicko najnezno...Taka trebat... Ako i dades iskrena ljubov na zenata ona ke ti vrati desekratno no samo ako ednas gadno ja povredis e ona ke unisti sotkratno,za sekogas!!! Zatao decki sakajte si gi devojkite i nojte da setate mnogu mnogu so opaskite...Zato sto moze da se kate i toa mnogu loso..Eh moze papucarski zvuci ama vredi da se poba.. Dajte ljubov!!!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооо колку романтично Гидеон...
секако дека не треба да си лош со жена,да ја тепаш навредуваш и да правиш да се чувствува лошо ама не треба ни да си ептеееен папучар може да те свати како не доволно маж.гледајте К-15 што му се случува на Тошо од жена му нема ништо мажествено во таков папучар, понекогаш е добро да се знае кој е маж |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gazi pa mazi
p.s. ova vazi za zenite da ne se sfati pogresno |
|
Xicor
Нов член Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od sekogash sum bil dobar sprema zensko i zatoa go dobivam obratnoto,mi vikaat site da ne bidam premnogu fin sprema zensko,ama nemozam ne sum tip da bidam idiot kolku da trca po mene.Ali jbg site zenski se takvi sakaat idioti so isklucoci.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za damite...hahahahaaa
...samo toplo-ladno... ...i bez popushtanje mnogu mnogu...zasto propast...na zena ne se popushta nikad...vikaat deka sredena zena mazot ja ceni poveke, a crvst maz zena trcha po nego...ali treba da se ima oset za se...granicata e bitna i osetot...sekako da i praite prikaski redovno poshto oni se princezi na mama i tato i ziveat vo bajkite...just watch me as I do it...and trust me... I'M DOIN' IT WELL... |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |