IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 105>
Автор
Порака
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 04:19
A shto jas pokus da ostanam
Ne mi se veruva letam za 15min a jas retouch pravam

Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 10:28
Originally posted by moz pos moz pos напиша:

inspiracija za ednostavno podobruvanje na portretot (barem moe viduvanje za podobar kvalitet na likot)

Da stvarno go podobri голема%20насмевка
Кон врв
Bob Rock Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 14:16
Eve vtor pogled na fotka na Sanja.Orginalot e premnogu temen za moj vkus...na mojot monitor e kjumur,ova go pravam na drug monitor

enjoy
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam
_______
Zdenko
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 14:40
presvetla za moj vkus

Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 15:11
i za moj presvetla,jas sum valjda vo vecna dark faza,ali sepak fala za odvoenoto vreme голема%20насмевка
porano stalno slikav na -2 смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 17:17
Originally posted by MissMurder MissMurder напиша:

i za moj presvetla,jas sum valjda vo vecna dark faza,ali sepak fala za odvoenoto vreme голема%20насмевка

Fala shto odgovori ,iako bi zabelezal deka vo tvoeto portfolio vidov samo 3 "dark"fotki ...
_______
_______
Zdenko
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 17:58
pretezno objavuvam sekojdnevni fotki
aj mozda nekad ke si otvoram vtoro portfolio смеење,me nervira sto mi se mesaat sekakvi temi лутина i gadno mi deluva

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 18:15

pretezno objavuvam sekojdnevni fotki
aj mozda nekad ke si otvoram vtoro portfolio смеење,me nervira sto mi se mesaat sekakvi temi лутина i gadno mi deluva

super,bidi vo trendot na foto idividi i krsti se MissMurder ...pozdrav
_______
_______
Zdenko
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 18:57
hah,se salev stvarno nemam takvo neso vo plan ali sekako bi sakala da ima barem 3 folderi vo sekoe portfolio
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 21:31
Originally posted by moz pos moz pos напиша:

inspiracija za ednostavno podobruvanje na portretot (barem moe viduvanje za podobar kvalitet na likot)

Alal da ti e, bar da go vidime covekot kako izgleda. Onaka ne se prepoznavase голема%20насмевка
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 21:36
Originally posted by branko_k branko_k напиша:

my view:

unsharp mask, blur, diffuse glow, lightness [minus neznam kolku]variations/more cyan, saturation [plus green, plus yellow]... valjda ne ispustiv nisto...

Vidis, ne mi padna na um diffuse glow ... se izmaltretirav da postignam nekakov vozdusest polu-proziren izgled.
Toa ti e, koga nekoj ne gi koristi tie filtri, normalno e da "zariba" koga ce mu zatrebaat тага.

Inaku, da odgovoram na Sanja:
Veruvam deka nema na sekogo da mu se dopadne, poentata e koj od nas kako gi zamisluva, odnosno kako gi zamisluval vo detstvoto. Za mene samovilite bea razigrani, polu-prozirni sustestva so cvece vo kosite i racete i obleceni vo belo.
Poluprozirnosta sekogas uslovuvala zelenikava nijansa od nivnoto opkruzuvanje (belata mi bese rezervirana za duhovite среќа)
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 21:39
Originally posted by loser loser напиша:

Aj eve i moj pogledna fotkata na Ivana

Ova mi bese prvicnata ideja, no koga vlegov vo PS mi se zavrtea filmovite od detstvoto. Mislam deka Ljupco napravil ovde izvonredna rabota.

BTW, fotkava e na pat da stane fotka so najmnogu "pogledi" намигнување
Кон врв
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 22:28
Originally posted by Mire Mire напиша:

BTW, fotkava e na pat da stane fotka so najmnogu "pogledi" намигнување

I zasluzuva...Taka nezna i smirena ...polna so inspiracija
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 22:39

ti si vo faza na stolarija so nebesno plavi dzamovi pa nezbori mnoguголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.