![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16591660166116621663 1769> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
не не те заебавам мене не си ми под кожа...
си имаш ти друго место кај мене...
![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
pa okolu 500 milioni ka mene ima
miliarda i dvesta, podeleno so 2 ednakvo na 600 miliona - desetici milioni koi cekaat red kaj berberot
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
heelooo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
|
ovde stanuva zesko...aj i jas si otidov ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
sigurno ti e udobno na stolceto st = k
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
епа ај со здраве ....
хелооооооооо
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
ciao heelooo, pozdravi go trucker
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Helloo....kaj begas...??
Taman te pofaliv nov clen za n
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
heelooo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
|
a tebe sto ti e fintava so trucker....si gi izmesal nesto brzinite |
||
![]() |
||
|
la filleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja nema denes cel den
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
cim ti taka vikas....aj ke ostanam ![]() |
||
![]() |
||
|
Val, izgleda la fille ni e luta
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
So fille bev na kafe sabajle...ne e na rabota,na odmor e....i si ima obvrski devojceto
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
i pak tishina.....epten tishinaaaaaaaaaaaa
![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
dobar den
![]() Dzakondo, mnogu mrazam koga nekoj mi zbori pozadi grb ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16591660166116621663 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |