IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 74>
Автор
Порака
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2007 во 00:34
A zamisli kolku e beskrajna ljubovta ah.pocnuva od nisto i prodolzuva do beskraj i trae i trae do beskonecno, sekoj den raste i raste,  izgleda samo silata Bozja e posilna od  ljubovta...barem za onie sto ja osetile!
In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 13:40
hmmm Srodna dusha.. se soglasuvam so Natalija deka samo ednas moze da  se najde vo zivotot .. no prashanje e dali ke ja najdeme ili ne?
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 13:42
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

кој бара ќе најде, и кој што бара тоа ќе најде, бараш искрено  - ќе добиеш искрено, бараш љубов  - ќе добиеш љубов. Wink
ајдеголемо%20гушкање tocno taka. kratko kazano koj ceka kje doceka, ili pak sto e tvoe ke si dojde.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 22:50
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Најубавите работи доаѓаат тогаш кога најмалку очекуваме Wink
DA,MOJATA SRODNA DUSA DOJDE KOGA NAJMALKU OCEKUVAV I TOA SE SRETNAVME VO PRODAVNICA!SREKA STO PRODAVACKATA MI E KOMSIKA A GO ZNAESE I NEGOљубов
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:55
Neznam dali ste slusnale za teorijata na Platon, deka navodno site lugje porano sme bile spoeni vo edno(dve polovini) i bidejki sme stanale posilni od bogovite,za kazna ne razdelile i od edno celo sme stanale dve polovini. Mozebi ima nesto, koga ke priznaeme deka sekoj od nas ima potreba da si ja najde svojata polovina, t.e. svojata srodna dusa
Ehhhh
Кон врв
551mb Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Август.2007
Поени: 207
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 551mb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 02:10
ANAKIN  NEZNAM ZOSTO OD SAMIOT POCETOK TE CUVSTVUVAM BAS TEBE SRODNA DUSA?збунетостголемо%20гушкање
Кон врв
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 18:46

Koj znae dali ke ja najdam mojata srodna dusa, mozebi seuste ne se rodilсршено%20срце

You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 21:19
Ako moeto dete rastejki me imitira, a ja ke mu bidam idol oti sum mu tatko, a  zenata ke se nervira oti ke bide vospitano i ke se odnesuva kao ja, ha,ha, haha !
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 12:12
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ako moeto dete rastejki me imitira, a ja ke mu bidam idol oti sum mu tatko, a  zenata ke se nervira oti ke bide vospitano i ke se odnesuva kao ja, ha,ha, haha !

zeanati dokolku te prifatila takov kako sto si(inaku ne bi ti bila zenaнамигнување)nema pravo da se luti ako sin ti e ist kako tebe намигнувањеmislam bi se gordeela zatoa sto dvajcata "mazi" vo nejziniot zivot se bas kako sto taa sakalaтрепкање
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 14:57
interesen koncept zeznata голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2007 во 14:59
neli!?црвенеењегазење%20од%20смеењенамигнување
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 08:18
aham , da , srodna dusa , a be begaj me mrzi d mislam nautro olku mnogu , aj posle
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2007 во 14:29
Originally posted by Najmila Najmila напиша:

Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Најубавите работи доаѓаат тогаш кога најмалку очекуваме Wink
DA,MOJATA SRODNA DUSA DOJDE KOGA NAJMALKU OCEKUVAV I TOA SE SRETNAVME VO PRODAVNICA!SREKA STO PRODAVACKATA MI E KOMSIKA A GO ZNAESE I NEGOљубов
Isto i mojata samo ne vo prodavnicata nego  vo komsiite,pa si go zgrapciv odmaголемо%20гушкањеzasekogas!
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 18:37
Originally posted by NOT RESPONDING NOT RESPONDING напиша:

DALI SRODNATA DUSA MOZE DA SE NAJDE ONLINE, NA PRIMER NA FORUM?
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.