|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 74> |
Автор | ||
Gideon
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zamisli kolku e beskrajna ljubovta ah.pocnuva od nisto i prodolzuva do beskraj i trae i trae do beskonecno, sekoj den raste i raste, izgleda samo silata Bozja e posilna od ljubovta...barem za onie sto ja osetile!
|
||
In God we Trust!
God Bless our Land! |
||
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm Srodna dusha.. se soglasuvam so Natalija deka samo ednas moze da se najde vo zivotot .. no prashanje e dali ke ja najdeme ili ne?
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam dali ste slusnale za teorijata na Platon, deka navodno site lugje porano sme bile spoeni vo edno(dve polovini) i bidejki sme stanale posilni od bogovite,za kazna ne razdelile i od edno celo sme stanale dve polovini. Mozebi ima nesto, koga ke priznaeme deka sekoj od nas ima potreba da si ja najde svojata polovina, t.e. svojata srodna dusa
Ehhhh |
||
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANAKIN NEZNAM ZOSTO OD SAMIOT POCETOK TE CUVSTVUVAM BAS TEBE SRODNA DUSA?
|
||
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj znae dali ke ja najdam mojata srodna dusa, mozebi seuste ne se rodil |
||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako moeto dete rastejki me imitira, a ja ke mu bidam idol oti sum mu tatko, a zenata ke se nervira oti ke bide vospitano i ke se odnesuva kao ja, ha,ha, haha !
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zeanati dokolku te prifatila takov kako sto si(inaku ne bi ti bila zena)nema pravo da se luti ako sin ti e ist kako tebe mislam bi se gordeela zatoa sto dvajcata "mazi" vo nejziniot zivot se bas kako sto taa sakala
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
interesen koncept zeznata
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neli!?
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aham , da , srodna dusa , a be begaj me mrzi d mislam nautro olku mnogu , aj posle
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isto i mojata samo ne vo prodavnicata nego vo komsiite,pa si go zgrapciv odmazasekogas!
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
Внеси реплика | страница <1 6162636465 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |