|
Секс Зезање..се што не можат другите теми |
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 214> |
Автор | ||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brmm, duso, te vidoa tebe ozbilen, pa rekoa, ajde i nie |
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a da ne mi tekna....jas ozbilen hi hi hi...nego si pomislif nesto ama go zaboraviv hahaha
|
||
|
||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brmm, duso, sto toa zaboravi? nemoj vaka da mi pravis, jas vo tebe se krstam, a sega ti vaka.....ne moze |
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pak mi tekna nesto ama aj ne ti kazuvam , nema smisla... aj moze na lp ke ti kazam ... hahah si se nasmeav subavo...
|
||
|
||
SREK
Група Регистриран: 28.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a kakvi gakicki
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sepak,....mrda!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be demek ako bila kako trafika, posle domakinka ke bide, ha...ha...ha ! Svinja k'o ke nauci gomna da jade, amin vise otkazuvanje
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj ako mozes dokazi
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa sam ti ke si dokazes i ke si vidis kakva e tipkata...nikoj ne moze da ti pomogne a najmalku ustite od nadvor toa neka ti e jasno. ti najdi si nekoja skromna n e toa ni najmalku loso no ne baraj u seno igla....tesko deka ke najdes, osven ako sega ne se fatis so nekoja pettooddelenka pa da ja cuvas do zaborav ako i na nea ne i se sk*rci...
|
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka be sonce , zbunet kao zbunet , ama kazuva interesni raboti , e sega treba da gi prepoznaes malku . Vistinata e taa deka ako precesto gi menuvas partnerite vo seksot , kacis klamidija taa e edna bolest koja mi teknuva momentalno i ja ima 70 % kaj svetskata populacija . Mnogu podmukla i vodi kon sterilitet posle 30tata godina , triperot kao epten tezok slucaj kaj zenata isto predizvikuva sterilitet . Istite bolesti vlijaat i kaj nas mazite na sterilitetot , me razbiras sonce ?
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas celosno razbiram deka zbunet se zeza i seto toa, zatoa i cesto mu stavam nasmevki za da go svati toa kako sala. E sega koga se raboti za nevini i vinovni on stalno znae da rece deka saka nekoja nevina do brak. Jas mislam deka ne e vo pravo, pa zatoa go demantirav. Za toa sto vikas clamidii i trista drugi bolesti ko herpesi na p. organi i sl. mene mi e isto taka jasno, site znaeme deka momentalno vo makedonija ima epidemija od sexualni bolesti-bar jas taka vo vesnik procitav. Toa steriliteti isto mi e jasno, samo jas se zezav demek on ne znae deca da pravi normalno za da se nasmeeme...ili izgleda sme naviknati blueprayer da e poseriozna. Ok jas se te razbiram.
|
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
heheh ok blue ok , sto taka neozbilna u zadnje vreme
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |