IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101102103104105 214>
Автор
Порака
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:07
Originally posted by brmm brmm напиша:

site seksualno ozbilni, nema zezanje u seksot veke тага

brmm, duso, te vidoa tebe ozbilen, pa rekoa, ajde i nie
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:16
a da ne mi tekna....jas ozbilen hi hi hi...nego si pomislif nesto ama go zaboraviv  hahaha
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:18
Originally posted by brmm brmm напиша:

a da ne mi tekna....jas ozbilen hi hi hi...nego si pomislif nesto ama go zaboraviv  hahaha

brmm, duso, sto toa zaboravi? nemoj vaka da mi pravis, jas vo tebe se krstam, a sega ti vaka.....ne moze   
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:20
pak mi  tekna nesto ama aj ne ti kazuvam , nema smisla... голема%20насмевка aj moze na lp ke ti kazam ... hahah si se nasmeav subavo...голема%20насмевка
Кон врв
SREK Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Август.2007
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SREK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 03:05
a kakvi gakickiплазење
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2007 во 00:48
sepak,....mrda!голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 10:47
da be demek ako bila kako trafika, posle domakinka ke bide, ha...ha...ha ! Svinja k'o ke nauci gomna da jade, amin vise otkazuvanje
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 10:47
Originally posted by hektor hektor напиша:

e bluplayer ,  hektor ti veli ne si vo pravo намигнување
  e zasto be hektorce ne sum vo pravo???? sto tie stone e nevini ke ostanat stari momi????? jas rekov, ako se ebela ne znaci deka se preebala i deka site ja ebele....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 10:49
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

da be demek ako bila kako trafika, posle domakinka ke bide, ha...ha...ha ! Svinja k'o ke nauci gomna da jade, amin vise otkazuvanje
prvo i najvazno! ako mislis da se zenis so nevina mnogu ke se zaebes, od kaj ke znaes ti dali ke ti odgovara potoa??? sto ke se razveduvas???? parot kako par treba da bide kako sl*galica pa duri i vo seksot. dali samite tela ke si odgovaraat ke doznaes tek posle seksot. a ako ne ti zemi ja i ao ne ti odgovara razvedi se. cista logika!!!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 10:49
Aj ako mozes dokazi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 10:51
e toa sam ti ke si dokazes i ke si vidis kakva e tipkata...nikoj ne moze da ti pomogne a najmalku ustite od nadvor toa neka ti e jasno. ti najdi si nekoja skromna n e toa ni najmalku loso no ne baraj u seno igla....tesko deka ke najdes, osven ako sega ne se fatis so nekoja pettooddelenka pa da ja cuvas do zaborav ako i na nea ne i se sk*rci...
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 10:55
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by hektor hektor напиша:

e bluplayer ,  hektor ti veli ne si vo pravo намигнување
  e zasto be hektorce ne sum vo pravo???? sto tie stone e nevini ke ostanat stari momi????? jas rekov, ako se ebela ne znaci deka se preebala i deka site ja ebele....
vaka be sonce , zbunet kao zbunet , ama kazuva interesni raboti , e sega treba da gi prepoznaes malku намигнување . Vistinata e taa deka ako precesto gi menuvas partnerite vo seksot , kacis klamidija taa e edna bolest koja mi teknuva momentalno i ja ima 70 % kaj svetskata populacija . Mnogu podmukla i vodi kon sterilitet posle 30tata godina , triperot kao epten tezok slucaj kaj zenata isto  predizvikuva sterilitet . Istite bolesti vlijaat i kaj nas mazite na sterilitetot , me razbiras sonce ?
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 11:31
Jas celosno razbiram deka zbunet se zeza i seto toa, zatoa i cesto mu stavam nasmevki za da go svati toa kako sala. E sega koga se raboti za nevini i vinovni on stalno znae da rece deka saka nekoja nevina do brak. Jas mislam deka ne e vo pravo, pa zatoa go demantirav. Za toa sto vikas clamidii i trista drugi bolesti ko herpesi na p. organi i sl. mene mi e isto taka jasno, site znaeme deka momentalno vo makedonija ima epidemija od sexualni bolesti-bar jas taka vo vesnik procitav. Toa steriliteti isto mi e jasno, samo jas se zezav demek on ne znae deca da pravi голема%20насмевка normalno za da se nasmeeme...ili izgleda sme naviknati blueprayer da e poseriozna. Ok jas se te razbiram. големо%20гушкање
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 11:35
heheh ok blue ok ,  sto taka neozbilna u zadnje vreme намигнувањеголемо%20гушкањеголема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101102103104105 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,389 секунди.