IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали верувате дека се љуби само еднаш!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали верувате дека се љуби само еднаш!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 18>
Автор
Порака
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2007 во 09:45
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

kakvo protecuvanje, vie vaka ke TAPKATE vo mesto ako se oslonite na edna vasa ljubov, sto so ova??ke cekate da se vrati toj?? ili pak nema da ljubite povtorno??abe aj, taman rtabota seuste da mi bese "bolno " srceto  eee za tipot koga imav 18 god. sega ke pobelev  vo kosata na moi 28  od cekanje da se vrati toj ili da ljubam kako sto sum ljubela togas.sto ste cudni LOLLOLLOL

Organizmot e kreiran za da gi realizira svoite potrebi a ne e za da ceka nekogo ...pa toa e samoubistvo.
Se soglasuvam so tebe   
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 14:57
Mnogu cesto zapoznavam nejzina drugarka koja sum trebal prvo ednas da ja du . . . ljubam
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 16:26
Originally posted by gunslinger gunslinger напиша:

Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

kakvo protecuvanje, vie vaka ke TAPKATE vo mesto ako se oslonite na edna vasa ljubov, sto so ova??ke cekate da se vrati toj?? ili pak nema da ljubite povtorno??abe aj, taman rtabota seuste da mi bese "bolno " srceto  eee za tipot koga imav 18 god. sega ke pobelev  vo kosata na moi 28  od cekanje da se vrati toj ili da ljubam kako sto sum ljubela togas.sto ste cudni LOLLOLLOL

Organizmot e kreiran za da gi realizira svoite potrebi a ne e za da ceka nekogo ...pa toa e samoubistvo.
Se soglasuvam so tebe   

Malku da ne pomesa SEX so ljubov . . . Samo prasav . . . Wink
STRUGA
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2007 во 21:40
"Ljubov moja dojdi da ti go bapnam "
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 18:48
Originally posted by tuturutka tuturutka напиша:

Искрено да ви кажам неможев да проверам дали има тема како оваа и поправете ме ако има . . . Ако не ќе ве прашам дали мислите дека во животот еднаш се љуби вистински . . . Јас мислам дека еднаш лудо љубев и дека пак така да се заљубам ке треба чудо . . . Барем засега тоа не е можно ама можда во иднина . . . Поточно сакам да чујам дали никој после тулку голема љубов пак успеал да се заљуби . . . QuestionQuestionQuestion

Да, можеш пак да сакаш.... И тоа не исто, дури и повеќе Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 10:33
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Originally posted by tuturutka tuturutka напиша:

Искрено да ви кажам неможев да проверам дали има тема како оваа и поправете ме ако има . . . Ако не ќе ве прашам дали мислите дека во животот еднаш се љуби вистински . . . Јас мислам дека еднаш лудо љубев и дека пак така да се заљубам ке треба чудо . . . Барем засега тоа не е можно ама можда во иднина . . . Поточно сакам да чујам дали никој после тулку голема љубов пак успеал да се заљуби . . . QuestionQuestionQuestion

Да, можеш пак да сакаш.... И тоа не исто, дури и повеќе Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile

За повеќе не знам ама ќе пробам . . . Нешто ќе биде . . . Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
STRUGA
Кон врв
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:05
Mislam deka samo ednas vistinski ne se ljubi,poradi toa sto sekoja nova ljubov e mozna vistinska i nikogas nikoj nemoze da znae dali taa e vistinskata ili ne...Sekoe naredno ljubenje e razlicno samo po sebe,taka da...od iskustvo kazuvam deka isto nikoj nemoze da ljubi pa duri nitu toj covek na koj sto prethodno mu go posvetil zivotot
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 19:24
Originally posted by Najmila Najmila напиша:

Mislam deka samo ednas vistinski ne se ljubi,poradi toa sto sekoja nova ljubov e mozna vistinska i nikogas nikoj nemoze da znae dali taa e vistinskata ili ne...Sekoe naredno ljubenje e razlicno samo po sebe,taka da...od iskustvo kazuvam deka isto nikoj nemoze da ljubi pa duri nitu toj covek na koj sto prethodno mu go posvetil zivotot

Mozno e ke vidime . . .Vo sekoj slucaj mozda ke te poslusam . . .
STRUGA
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 14:33
Najnormalno! Samo ednas se ljubi! Se drugo e praksaголема%20насмевка
Кон врв
slavko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2007
Локација: Bermuda
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slavko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 14:39
Originally posted by superbaby superbaby напиша:

Najnormalno! Samo ednas se ljubi! Se drugo e praksaголема%20насмевка
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање ...potpolna podrska imas od mene za muabetov...alal da ti e....xaxaxaxa...pozz do tebe...praksata e se vo zivotot...
...uvek uzivaj u dobre stvari sta nosi zivot,zasto nikad se ne zna sta ne ceka sutra...
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 11:17

NE!

Кон врв
molly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај molly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 19:07
kako ne samo ednas. vo razlicni fazi od zivotot imas razlicni gledista i zatoa mislis deka samo ednas vistinski ke sakas i stom ke raskines so tipot i tpkata koja e ljubpvta na tvojot zivot deka e kraj na svetot. a sekogas potoa doaga nov/a sto ke ja/go sakas i ke si kazes e toa ne bilo ljubov ova sea e itn itn itn....голема%20насмевка
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 21:54
you live only,...once,...not other!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
miki-li Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 1176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki-li Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 22:08
znaci ti si sakal samo ednas vo zivot?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.